Hoe Te Kopiëren In Een Flash Player

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kopiëren In Een Flash Player
Hoe Te Kopiëren In Een Flash Player

Video: Hoe Te Kopiëren In Een Flash Player

Video: Hoe Te Kopiëren In Een Flash Player
Video: Adobe Flash Player 2021: как запустить заблокированный плагин. Нашел рабочий способ. 2024, Mei
Anonim

Het kopiëren van een video-opname van een flash-speler uit verschillende bronnen is dezelfde beschikbare functie als bekijken, ondanks het feit dat er vaak geen directe link is om de opname als bestand op de pagina's op te slaan.

Hoe te kopiëren in een flash player
Hoe te kopiëren in een flash player

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - Mozilla Firefox-browser.

instructies:

Stap 1

Als u video van YouTube naar uw computer wilt kopiëren, downloadt en installeert u de Mozilla Firefox-browser. Download de software van de officiële productondersteuningssites om problemen met malware te voorkomen.

Stap 2

Ga na het installeren van de browser naar add-ons voor het downloaden van video's. Ga hiervoor naar het menu "Extra" en open daarin "Add-ons". Een nieuw extra tabblad met configuratie-instellingen verschijnt aan de rechterkant, zoek het zoekformulier in de bovenhoek. Typ youtube downloader in de regel en druk op Enter.

Stap 3

Installeer een van de gevonden add-ons en volg de instructies. Let op de extra knoppen die in het browsermenu verschijnen, deze moeten worden geactiveerd wanneer u Youtube.com binnengaat. Voordat u plug-ins installeert, is het het beste om automatische bescherming tegen virussen in te schakelen, aangezien sommige van hen schadelijke code kunnen bevatten die niet alleen uw systeembestanden kan beschadigen, maar ook bestaande accounts op verschillende bronnen kan hacken.

Stap 4

Om een video van de vk.com-server te downloaden, herhaalt u de stappen die in de vorige paragrafen zijn beschreven, behalve de laatste - voer in de zoekbalk van de add-on vk downloader in. Nadat u de plug-in hebt geïnstalleerd, start u de browser opnieuw en opent u een video van deze bron. Hieronder, onder het Flash Player-venster, verschijnt een menu voor het downloaden van bestanden. In sommige gevallen kan het in verschillende resoluties worden gedownload.

Stap 5

Als u een video van een andere bron wilt downloaden, gebruikt u de functie voor het bekijken van de paginabron in uw webbrowser. Meestal kan deze modus worden gestart in de weergave-instellingen of door met de rechtermuisknop te klikken in het vrije gedeelte van de pagina. De link naar het bestand met de swf-, flv- of mp4-extensie is de link om de video op je computer op te slaan.

Aanbevolen: