Hoe Avi Op Dvd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Avi Op Dvd Te Branden
Hoe Avi Op Dvd Te Branden

Video: Hoe Avi Op Dvd Te Branden

Video: Hoe Avi Op Dvd Te Branden
Video: Burn Video Files to DVD | Play in DVD Player 2024, Mei
Anonim

Er zijn een groot aantal opties voor het opnemen van informatie op dvd's. Wanneer u videobestanden opneemt, moet u precies de methode kiezen waarmee u deze bestanden later op het gewenste apparaat kunt uitvoeren.

Hoe avi op dvd te branden
Hoe avi op dvd te branden

Noodzakelijk

  • - Nero Burning Rom;
  • - Totale video-omzetter.

instructies:

Stap 1

Gebruik Nero Burning Rom om avi-bestanden op dvd te branden. Installeer het hulpprogramma en start uw computer opnieuw op. Dubbelklik op de snelkoppeling voor het Nero-programma.

Stap 2

Ga na het starten van het programma naar het menu Data en selecteer de optie Data DVD. Wacht tot het venster met de titel "Disc-inhoud" wordt geopend. Klik op de knop Toevoegen.

Stap 3

Selecteer nu een of meer bestanden met de avi-extensie. Zorg ervoor dat er voldoende vrije schijfruimte is om de gegevens die worden geschreven op te slaan. Om dit te doen, is er in het onderste deel van het werkvenster een schaal die de mate van schijfbezetting weergeeft.

Stap 4

Klik volgende". Wacht tot het venster "Definitieve opname-instellingen" wordt geopend. Selecteer het dvd-station dat zal worden gebruikt om de bestanden te branden.

Stap 5

Typ de naam van de schijf in het veld met dezelfde naam. Als de functies van uw dvd-speler het lezen van media met een onvolledige sessie niet toestaan, schakelt u het selectievakje "Toevoegen van bestanden toestaan" uit.

Stap 6

Klik op de knop Branden en wacht terwijl de geselecteerde bestanden naar de dvd zijn gekopieerd. Open de inhoud van de schijf nadat de bestanden zijn gebrand. Controleer de kwaliteit van de gegevens.

Stap 7

Als uw dvd-speler alleen het vob-formaat ondersteunt, gebruikt u Total Video Converter. Voer het uit, selecteer het item "Nieuw project". Voeg de vereiste avi-bestanden toe.

Stap 8

Kies nu het doelbestandsformaat zoals dvd-video. Nadat u bent teruggekeerd naar het hoofdmenu van het programma, klikt u op de knop "Nu converteren". Wacht terwijl nieuwe bestanden met de geselecteerde extensie worden gemaakt.

Stap 9

Gebruik het hulpprogramma Nero Burning Rom om de resulterende vob-bestanden op dvd-media te branden. Gebruik de dvd-video-opnamemethode. Gebruik de map Video_TS wanneer u bestanden aan de schijf toevoegt. Controleer de opgenomen bestanden door ze uit te voeren met uw dvd-speler.

Aanbevolen: