Hoe .avi Op Dvd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe .avi Op Dvd Te Branden
Hoe .avi Op Dvd Te Branden

Video: Hoe .avi Op Dvd Te Branden

Video: Hoe .avi Op Dvd Te Branden
Video: Burn Video Files to DVD | Play in DVD Player 2024, Mei
Anonim

U wilt uw favoriete film, tekenfilm of interessant programma niet uit het geheugen van uw computer wissen. Maar ze nemen ook veel ruimte in beslag. Hier ontstaat een dilemma: laat alles zoals het is, verspil internetverkeer of brand een video op een schijf en bekijk deze niet alleen via een computer, maar ook via een willekeurige speler.

Hoe.avi op dvd te branden
Hoe.avi op dvd te branden

Noodzakelijk

  • - DVD-R-schijf;
  • - een film in het.avi-formaat;
  • - computer;
  • - een programma voor het branden van schijven.

instructies:

Stap 1

Bereid een dvd-r-schijf voor. Ze worden door spelers vele malen beter afgespeeld dan dvd-rw (die meer geschikt is voor het opslaan van documentatie en foto's).

Stap 2

Onthoud het adres van de map waarin het bestand dat is voorbereid om te schrijven zich bevindt. Dit moet worden gedaan om het vervolgens snel tussen de rest van de documenten op de computer te vinden. Zorg ervoor dat het bestand opnieuw de.avi-indeling heeft.

Stap 3

Het meest gebruikte brandprogramma is Nero Burning ROM. Als het al op uw computer is geïnstalleerd, opent u het.

Stap 4

Plaats een lege schijf in het station. Klik in het geopende venster van het programma op het opschrift "Gegevensschijf maken"> "Video-cd / dvd". Om ervoor te zorgen dat de nummers goed kunnen worden gelezen door de speler, moeten ze met hoge kwaliteit worden gebrand. Selecteer hiervoor de minimale brandsnelheid. Klik op "Start Burn", wacht tot de opname is voltooid.

Stap 5

Controleer de schijf. Dit dient direct te gebeuren op de speler waarvoor de opname bedoeld is. Op een computer is de cheque zinloos, vanwege de geweldige mogelijkheden van multimediaspelers. Als het beeld dat je nodig hebt op het scherm verschijnt, waar de soundtrack en beeldkwaliteit overeenkomen met het origineel, dan heb je uitstekend werk geleverd met de taak.

Stap 6

Er zijn.avi-bestanden die groter zijn dan 2 GB. Als uw bestandsgrootte groter is dan 2 GB, schrijft Nero deze automatisch in UDF-indeling. Tijdens het afspelen bevriest het beeld of kan de speler de schijf niet lezen. Dit probleem kan worden opgelost door het bestand met geweld in ISO-indeling te branden.

Stap 7

Installeer Ashampoo Burning Studio 9 op uw computer en open het. Video-opname moet worden uitgevoerd met behulp van het tabblad "Expertfuncties". Selecteer daar "Geavanceerde instellingen"> ISO9660 32 Joliet32. Zorg ervoor dat u "geen UDF" aanvinkt. Veel kijkplezier!

Aanbevolen: