Infobases Installeren 1c

Inhoudsopgave:

Infobases Installeren 1c
Infobases Installeren 1c

Video: Infobases Installeren 1c

Video: Infobases Installeren 1c
Video: Установка платформы 1С 8.3 - инструкция по шагам 2024, Mei
Anonim

1C-informatiebanken worden gebruikt om boekhoudgegevens bij de onderneming op te slaan. Hun installatie wordt strikt bepaald door de volgorde van acties, die ook van tijd tot tijd kan variëren, afhankelijk van de versie.

Infobases installeren 1c
Infobases installeren 1c

Noodzakelijk

1C programma

instructies:

Stap 1

Om de 1C-infobase te installeren, neemt u de distributiekit van de versie die u gebruikt. Zoek de map Temp op de lokale schijf, navigeer naar de map met de naam die overeenkomt met de versie van uw programma en vervolgens naar Schijf 1.

Stap 2

U krijgt een lijst met verschillende bestanden te zien; u moet degene met de extensie.exe uitvoeren. Houd er rekening mee dat de weergave van verborgen items op uw computer moet zijn ingeschakeld; zo niet, dan heet het bestand meestal Setup.

Stap 3

Selecteer "Nieuwe configuratie maken" in het menu. Selecteer in het nieuwe venster dat verschijnt de map waarin uw nieuwe database zich zal bevinden, klik op de knop "Volgende". Het is het beste om vooraf een map aan te maken voordat u met 1C-infobases aan de slag gaat.

Stap 4

Bij het invoeren van de naam kunt u het beste symbolen uit het Latijnse alfabet gebruiken. Geef het een intuïtieve naam voor u, maar probeer ook geen misbruik te maken van het invoegen van verschillende symbolen, het is voldoende om slechts een naam in één woord uit verschillende Latijnse letters te gebruiken. Volg de instructies in het menu om de configuratie van het systeem te voltooien en selecteer vervolgens de gewenste wanneer u start in de modus waarin twee of meer databases worden gebruikt.

Stap 5

Voordat u wijzigingen aanbrengt in de informatiebestanden van het programma of met betrekking tot andere aspecten van de werking van het systeem, moet u eerst de informatie lezen met betrekking tot de release die u gebruikt, aangezien de beschrijving ervan enkele instructies kan bevatten met betrekking tot de werkingsprincipes van de belangrijkste functies van de software, waar u in de toekomst rekening mee moet houden.

Stap 6

Als je problemen hebt met het installeren van nieuwe databases in het 1C-programma, neem dan contact op met de technische ondersteuning of registreer je op een van de forums die aan dit programma zijn gewijd.

Aanbevolen: