Chrome Voor IPhone Downloaden

Chrome Voor IPhone Downloaden
Chrome Voor IPhone Downloaden

Video: Chrome Voor IPhone Downloaden

Video: Chrome Voor IPhone Downloaden
Video: How To Download Google Chrome On iPhone 2024, April
Anonim

Meer recentelijk heeft Google een nieuwe iOS-applicatie geïntroduceerd: de Google Chrome-browser. Gedurende een korte periode is deze applicatie het populairst geworden in de officiële App Store-service.

Hoe Chrome voor iPhone te downloaden
Hoe Chrome voor iPhone te downloaden

Het wordt aanbevolen om de installatiebestanden van de Google Chrome-browser alleen te downloaden van de officiële website van de App Store. Met deze methode kunt u de mogelijkheid uitsluiten om niet-geverifieerde software te installeren, waardoor uw smartphone wordt beveiligd. Activeer de internetverbinding op je iPhone en open de App Store. In deze situatie is het raadzaam om een wifi-kanaal of een LTE-netwerk te gebruiken. Dit zal de procedure voor het uploaden van bestanden stabiliseren.

Gebruik de zoekbalk om de Google Chrome-browser te vinden. Kies de gratis downloadoptie. Ga naar de optie App installeren en voer uw Apple ID-wachtwoord in. Klik nu op de knop Ok en wacht tot de download is voltooid.

De browserinstallatieprocedure zou automatisch moeten starten. De succesvolle voltooiing ervan wordt aangegeven door het verschijnen van een nieuw browserpictogram op het actieve bureaublad.

Het is belangrijk op te merken dat de beschreven versie van de Google Chrome-browser niets meer is dan een add-on voor de Safari-applicatie. Dit is te wijten aan het feit dat iOS-functies niet volledig gebruik maken van alle beschikbare browsermogelijkheden. Google Chrome voor iOS gebruikt de standaard WebKit-engine en mist het eigen JavaScript Nitro-algoritme, dat actief wordt gebruikt in de Android-browser.

De mobiele versie heeft een aantal onderscheidende kenmerken. Ten eerste mist het de mogelijkheid om met de bladwijzerbalk te werken. Ten tweede, wanneer de incognitomodus is geactiveerd, wordt de huidige sessie automatisch onthouden en afgesloten. Na het verlaten van de veilige modus wordt de vorige sessie automatisch geladen. Google Chrome iOS-browsertabbladen kunnen worden gesloten zonder activering. Deze optie is helaas nog steeds niet beschikbaar in de mobiele versie van de Safari-browser.

Aanbevolen: