Hoe Van Taal Te Wisselen In De Veilige Modus

Inhoudsopgave:

Hoe Van Taal Te Wisselen In De Veilige Modus
Hoe Van Taal Te Wisselen In De Veilige Modus

Video: Hoe Van Taal Te Wisselen In De Veilige Modus

Video: Hoe Van Taal Te Wisselen In De Veilige Modus
Video: How to use the Train in Sicily - Trenitalia App and Physical Ticket for Italy 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk worden veel gebruikers geconfronteerd met de onmogelijkheid om de invoertaal in de veilige modus te wijzigen. Standaardmethoden werken niet en er is ook geen taalbalkpictogram. U kunt proberen om bijna alle mogelijke sneltoetsen te gebruiken, maar er zal nog steeds geen resultaat zijn. Gelukkig is het probleem oplosbaar.

Hoe van taal te wisselen in de veilige modus
Hoe van taal te wisselen in de veilige modus

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Punto Switcher-programma.

instructies:

Stap 1

Open de systeempartitie van het besturingssysteem en vervolgens de Windows-map. Zoek vervolgens de map System32 en open deze ook. Als u een 64-bits besturingssysteem gebruikt, krijgt de map niet de naam System32, maar System64. Verderop moet je een bestand met de naam Ctfmon.exe vinden en kopiëren.

Stap 2

Klik daarna op "Start", selecteer "Alle programma's". Klik in de lijst met programma's met de rechtermuisknop op "Opstarten". Selecteer vervolgens "Openen". Verder in de map zelf, klik met de rechtermuisknop. Selecteer daarna "Plakken" in het contextmenu.

Stap 3

Nu moet u uw computer opnieuw opstarten en opnieuw invoeren in de veilige modus. Nadat de pc opnieuw is opgestart, moet de taallay-out op de standaard manier voor uw besturingssysteem worden gewijzigd. Als u de taal niet kunt wijzigen met het toetsenbord, kunt u de taalbalk gebruiken. Het is nu beschikbaar en bevindt zich zoals altijd in de rechterbenedenhoek van het bureaublad.

Stap 4

U kunt het probleem ook oplossen met behulp van het Punto Switcher-programma, dat wordt gebruikt om het toetsenbord te configureren. Het programma is niet-commercieel. Vind het op internet, download en installeer het op de harde schijf van uw computer. Voer de applicatie uit. Het pictogram verschijnt in de rechterbenedenhoek. Klik met de rechtermuisknop op dit icoon.

Stap 5

Selecteer vervolgens "Instellingen" in het contextmenu. In het linkervenster van het programma staat een lijst met instellingen. Selecteer in dit venster "Algemeen". Verder in het rechtervenster van het programma vindt u de sectie "Schakelen van lay-out". Vink het vakje "Toggle by" aan. Er staat een pijl naast - klik op deze pijl en selecteer de toets die zal worden gebruikt om van taal te wisselen. U hebt bijvoorbeeld de juiste ctrl geselecteerd. Klik daarna op "Toepassen" en OK. Nu is het voldoende om de rechter ctrl in te drukken, en de taal zal worden gewijzigd.

Aanbevolen: