De Versie Van Het PSP-moederbord Controleren

Inhoudsopgave:

De Versie Van Het PSP-moederbord Controleren
De Versie Van Het PSP-moederbord Controleren

Video: De Versie Van Het PSP-moederbord Controleren

Video: De Versie Van Het PSP-moederbord Controleren
Video: Upgraden het moederbord vervangen 2024, Mei
Anonim

Zelfs met volledige informatie over het model van hun Play Station Portable, kan niet iedereen de exacte naam van het moederbord weten. Ondanks het feit dat het model en zelfs de release hetzelfde kunnen zijn, kan het moederbord absoluut elk zijn. Dit is met name te wijten aan het feit dat fabrikanten hun goederen proberen te beschermen tegen hacking door gebruikers.

De versie van het PSP-moederbord controleren
De versie van het PSP-moederbord controleren

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Als op uw Play Station Portable een niet-standaard firmwareprogramma is geïnstalleerd, probeer dan het model van de console te achterhalen met behulp van de softwaremethode. Open hiervoor in uw browser de link https://depositfiles.com/files/1kw17ia2g of https://turbobit.ws/w8kcwrktvc08.html, download het PSPident-softwarebestand, waarmee u de hardwareconfiguratie-informatie van uw STB.

Stap 2

Controleer op virussen en schadelijke code voor het bestand dat u hebt gedownload. Pak het uit en kopieer de volledige programmamap op de kaart van je apparaat X: / PSP / GAME. Start het vervolgens vanuit het menu "Game" door het in een Memory Stick te openen. Natuurlijk kunt u proberen het op de standaardfirmware van het apparaat uit te voeren, maar hoogstwaarschijnlijk zal het nutteloos zijn. Zoek, voordat u het firmwareprogramma installeert, precies uit welke precies compatibel is met uw settopboxmodel.

Stap 3

Houd er ook rekening mee dat in sommige Play Station Portable-modellen moederbordinformatie kan zijn opgenomen in verschillende stickers op de achterkant naast de batterij. Het kan daar echter ook versleuteld zijn.

Stap 4

Als u uw apparaat niet opnieuw wilt flashen om dergelijke software te installeren en nog niet klaar bent om het te demonteren, probeer dan de vergelijkingstabel met productkenmerken. Waarschijnlijk is uw Play Station Portable met dezelfde moederborden in de line-up opgenomen.

Stap 5

Bel de technische ondersteuning voor gebruikers van Play Station Portable, vraag de experts hoe u het model van het moederbord kunt achterhalen zonder het opnieuw te flashen of het apparaat te demonteren.

Stap 6

Als uw Play Station Portable niet meer onder de garantie valt, demonteert u deze door eerst alle schroeven los te draaien waarmee de bodemafdekking vastzit. Uw moederbordmodel wordt onder het diskettestation geschreven.

Aanbevolen: