Hoe Te Streamen Naar Twitch TV

Inhoudsopgave:

Hoe Te Streamen Naar Twitch TV
Hoe Te Streamen Naar Twitch TV

Video: Hoe Te Streamen Naar Twitch TV

Video: Hoe Te Streamen Naar Twitch TV
Video: STREAMEN OP TWITCH, Hoe doe je dat? | MATHIA 2024, Mei
Anonim

Twitch.tv is een Amerikaanse internetuitzendservice waarmee fans van computergames over de hele wereld gamegevechten online en in opnames kunnen bekijken. Momenteel wint dit platform aan populariteit in Rusland, dus steeds meer gamers worden geconfronteerd met de vraag hoe ze op Twitch TV kunnen streamen.

Uitzending op Twitch TV instellen
Uitzending op Twitch TV instellen

instructies:

Stap 1

Registreer een account op de twitch.tv-website door uw registratiegegevens in te vullen. Wacht op de bevestiging van de inschrijving per e-mail. Installeer vervolgens XSplit, dat u op de website kunt downloaden en waarmee u naar Twitch TV kunt streamen.

Stap 2

Start XSplit en begin met het configureren van het programma. Open het tabblad "Bekijken" in het configuratiescherm en stel de juiste resolutie in. Het is het beste om de resolutie in te stellen op breedbeeld (16: 9) en HDTV-kwaliteit, maar laat je leiden op basis van de kracht van je computer. De overige waarden kunnen naar eigen inzicht worden gespecificeerd.

Stap 3

Koppel uw XSplit-account aan de Twitch TV-service. Om dit te doen, klikt u op het tabblad "Uitzending" op "Kanalen bewerken" en selecteert u in het geopende venster het item "Twitch". Voer vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in waarmee je je op Twitch TV hebt geregistreerd. Pas de video- en audio-instellingen aan op basis van uw internetsnelheid en de prestaties van uw computer. Stel de bufferwaarde in op tweemaal de bitrate. Nadat je de instellingen hebt geaccepteerd, verschijnt er een regel op het tabblad Uitzending met de naam van de toegevoegde stream op Twitch TV.

Stap 4

Leg het gedeelte van het scherm vast dat u naar Twitch TV wilt streamen. Klik op "Toevoegen" en selecteer vervolgens "Schermgebied". In dit geval kunt u ook verschillende scènes (Scènes) gebruiken met eerder vastgelegde delen van het scherm, en ertussen schakelen.

Stap 5

Begin met uitzenden door naar het tabblad 'Uitzenden' te gaan en op je kanaalnaam te klikken. Houd er rekening mee dat games anders worden gestreamd. U kunt bijvoorbeeld Warcraft III en DotA 2 alleen in de venstermodus streamen. Selecteer hiervoor eerst deze optie in het hoofdmenu van het spel.

Aanbevolen: