Hoe U Voordelig Een Laptop Kunt Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Voordelig Een Laptop Kunt Kopen?
Hoe U Voordelig Een Laptop Kunt Kopen?

Video: Hoe U Voordelig Een Laptop Kunt Kopen?

Video: Hoe U Voordelig Een Laptop Kunt Kopen?
Video: Hoe kies je de juiste laptop? 2024, Mei
Anonim

Een laptop is een uitstekende vervanging voor een personal computer als u niet alleen op kantoor, maar ook onderweg moet werken. Dankzij de ingebouwde batterij kun je werken zonder verbinding met het netwerk en als je een 3G-modem hebt, kun je altijd de informatie verzenden en ontvangen die je nodig hebt.

Hoe u voordelig een laptop kunt kopen?
Hoe u voordelig een laptop kunt kopen?

instructies:

Stap 1

Voor een voordelige aankoop van een laptop moet je een winkel vinden met de laagste prijzen en een redelijk goede reputatie. Het is vrij eenvoudig om de reputatie te controleren van de winkel waarvan u een laptop gaat lenen - typ gewoon de naam in een zoekmachine en zoek naar links en vermeldingen van goede of slechte service. De beste service is Yandex. Market - met zijn hulp kunt u zowel het model vinden dat u nodig heeft voor de laagste prijs en beoordelingen over de verkoper lezen.

Stap 2

Online winkels bieden vaak veel lagere prijzen. Ze moeten echter veel grondiger worden gecontroleerd en er moeten een aantal verzendregels worden gevolgd. U moet geen aandacht besteden aan de beoordelingen op de website van de winkel; beoordelingen op sites van derden zullen veel betrouwbaarder zijn in termen van objectiviteit. Bij het kiezen van een bezorgmethode is het beter om meer te betalen, maar zorg ervoor dat de goederen veilig en gezond aankomen. Gebruik hiervoor de optie "handlevering" en zorg ervoor dat het pakket verzekerd is. Controleer de inhoud in het bijzijn van de koerier en teken dan pas voor ontvangst.

Stap 3

Let op buitenlandse sites waar u goederen kunt kopen die in de aanbieding zijn. Vermijd de woorden opgeknapt en gebruikt - dit is een product dat al bij de hand is of is gerepareerd. Een van de meest betrouwbare buitenlandse sites is BestBuy - je kunt er vaak laptops op vinden, die bijna twee keer goedkoper zijn dan in Rusland. Gebruik de diensten van een tussenpersoon om bij dergelijke sites te bestellen - met zijn hulp kunt u goederen bestellen door een commissie te betalen voor diensten van 10-15% van de kosten. Maar zelfs als u de verzendkosten en de commissie van de tussenpersoon bij de kosten van de goederen optelt, zal de prijs nog steeds veel lager zijn dan in de winkel.

Aanbevolen: