Hoe De Kaspersky-sleutel Uit Te Pakken

Inhoudsopgave:

Hoe De Kaspersky-sleutel Uit Te Pakken
Hoe De Kaspersky-sleutel Uit Te Pakken

Video: Hoe De Kaspersky-sleutel Uit Te Pakken

Video: Hoe De Kaspersky-sleutel Uit Te Pakken
Video: КАК УСТАНОВИТЬ АНТИВИРУС KASPERSKY БЕСПЛАТНО / ЛУЧШИЙ БЕСПЛАТНЫЙ АНТИВИРУС KASPERSKY FREE 2024, Mei
Anonim

Bij systeemstoringen kan de licentiesleutel van de schijf verloren gaan. Om het programma opnieuw te installeren, moet u de sleutel uit het programma zelf halen.

Hoe de Kaspersky-sleutel uit te pakken
Hoe de Kaspersky-sleutel uit te pakken

Noodzakelijk

een computer die is aangesloten op het internet

instructies:

Stap 1

Ga naar de site https://cucanchic.ru/download en download een speciaal programma naar uw computer dat de licentiesleutel kan extraheren van elke geïnstalleerde versie van Kaspersky Anti-Virus. Klik op deze pagina op de link "Cucanchic downloaden", u wordt doorgestuurd naar de downloadpagina. Selecteer "Langzaam downloaden", wacht tot 60 seconden zijn verstreken en er verschijnt een venster waarin u "Captcha" moet invoeren (een beveiligingscode die bevestigt dat u een mens bent). Voer de symbolen uit de afbeelding in het veld in, als de afbeelding niet duidelijk is, klikt u op de knop "Update" en nieuwe symbolen verschijnen. Voer ze in het veld in en klik op de knop "Download link ophalen" - het downloaden van het programma zal beginnen. Wacht tot het programma is gedownload

Stap 2

Pak de bestanden uit het gedownloade archief uit naar een willekeurige map - open hiervoor het contextmenu erop, selecteer "Bestanden uitpakken naar de huidige map". Voer het.exe-bestand uit vanuit de map. Het programma biedt aan om de registratieprocedure te doorlopen. Registreer het Cucanchic-programma om sleutels uit antivirusprogramma's te extraheren. Start het dan.

Stap 3

Selecteer in het programmavenster de opdracht "Extract key". Geef vervolgens in het venster dat verschijnt het pad op naar de map met de geïnstalleerde Kaspersky Anti-Virus, selecteer het programmabestand en klik op de knop "Openen". Klik vervolgens op de knop "Uitpakken". Deze functie zorgt ervoor dat het origineel geïnstalleerde sleutelbestand wordt opgehaald. De originele sleutel wordt opgehaald in de versie waarin het product ermee is geactiveerd. De snelheid van de sleutelextractie is misschien niet erg hoog, het hangt voornamelijk af van de kracht van de computer. Daarom kunt u het proces van het extraheren van de sleutel versnellen door eerst alle geopende programma's te sluiten. De uitgepakte sleutel wordt opgeslagen in de programmamap met de naam Original_Extracted.key.

Aanbevolen: