Een Gesloten Document Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Gesloten Document Herstellen
Een Gesloten Document Herstellen

Video: Een Gesloten Document Herstellen

Video: Een Gesloten Document Herstellen
Video: W10-0041 Herstellen van een niet opgeslagen Microsoft Word document 2024, Mei
Anonim

Gesloten Word-documenten herstellen zonder op te slaan kan op verschillende manieren. Ze gebruiken allemaal de ingebouwde mechanismen van het systeem en vereisen geen tussenkomst van extra software.

Een gesloten document herstellen
Een gesloten document herstellen

Noodzakelijk

Microsoft Word 2003 of 2007

instructies:

Stap 1

Probeer het originele document te vinden. Open hiervoor het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en activeer het hulpprogramma Zoekassistent door op de knop "Assistent gebruiken" te klikken. Specificeer het item "Alle bestanden en mappen" in het geopende dialoogvenster en typ de naam van het te herstellen document in het overeenkomstige veld. Selecteer de optie "Deze computer" in de map "Waar te zoeken" en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Zoeken" te klikken.

Stap 2

Voer de.doc-extensie in, die typisch is voor Word-documenten, in de regel "Een deel van de bestandsnaam of de hele bestandsnaam", en klik nogmaals op de knop "Zoeken" als u de bestandsnaam niet meer weet.

Stap 3

Open het bureaubladelement "Basket" door te dubbelklikken en vouw het menu "Beeld" van het bovenste servicepaneel uit. Specificeer het item "Tabel" en gebruik de opdracht "Pictogrammen schikken". Selecteer het subitem "Verwijderdatum" en probeer het gewenste document te vinden.

Stap 4

Typ de extensie *.wbk in de regel "Een deel van de bestandsnaam …" om de opgeslagen reservekopie van het bestand te zoeken en klik op de knop "Zoeken" (wanneer de optie "Altijd een reservekopie maken" is ingeschakeld.

Stap 5

Wanneer u de documentfunctie voor automatisch opslaan gebruikt, opent u het Microsoft Office-menu en vouwt u het menu "Bestand" uit in het bovenste servicevenster van het toepassingsvenster. Geef de opdracht "Openen" en het subitem "Word-document" op. Klik op de pijlknop in het nieuwe dialoogvenster en gebruik de optie Openen en herstellen om te proberen een gesloten document met geweld te herstellen zonder op te slaan.

Stap 6

Gebruik ook de *.asd- en *.tmp-waarden in de regel "Deel van de bestandsnaam …" om een mogelijke opslaglocatie voor het document en tijdelijke kopieën te vinden.

Stap 7

Vouw het menu "Bestand" van het bovenste servicevenster van het Word-toepassingsvenster uit voor nog een poging om het document met geweld te herstellen en selecteer de opdracht "Openen". Gebruik de optie "Alle bestanden" in de map "Bestanden van het type" en zoek het vereiste bestand in het dialoogvenster dat wordt geopend. Klik op de pijl-omlaag en selecteer Openen en herstellen.

Aanbevolen: