Een Gesloten Programma Starten

Inhoudsopgave:

Een Gesloten Programma Starten
Een Gesloten Programma Starten

Video: Een Gesloten Programma Starten

Video: Een Gesloten Programma Starten
Video: Programma's automatisch opstarten in Windows 10 2024, April
Anonim

U kunt een gesloten programma opnieuw starten in het Microsoft Windows-besturingssysteem door te dubbelklikken op het pictogram, maar om een verborgen programma te starten, moet u een speciaal WSH-bestand maken of extra software gebruiken.

Een gesloten programma starten
Een gesloten programma starten

instructies:

Stap 1

Definieer de taken van de verborgen startmodus van de geselecteerde applicatie - de afwezigheid van een pictogram in het systeemvak, de onzichtbaarheid van de knop in de taakbalk, enz.

Stap 2

Gebruik de WHS-mogelijkheden om een aangepast JS-script te maken waarmee u het geselecteerde programma heimelijk kunt uitvoeren: var WSHShell = WScript. CreateObject ("WScipt. Shell"); WSHShell. Run ("program_name", 0); waarbij parameter 0 het starten van de applicatie onzichtbaar maakt.

Stap 3

Specificeer de extensie *.js van het gegenereerde bestand en voeg het toe aan het opstarten. Na het voltooien van deze stappen kan het programma alleen worden gedetecteerd in de procesdirectory.

Stap 4

Download en installeer de gespecialiseerde applicatie Hide & Time Exe, waarmee u de verborgen start van het geselecteerde programma kunt vereenvoudigen en automatiseren.

Stap 5

Voer de toepassing uit en voer de waarde he.exe drive_name: full_path_to_selected programma in om de opstartbewerking in verborgen modus uit te voeren, of specificeer he.exe programmanaam / q om de Hide & Time Exe-toepassing te sluiten.

Stap 6

Profiteer van de mogelijkheden van een andere gespecialiseerde toepassing - HideWizard: - de toepassing starten voordat de rest van de programma's in autorun; - automatisch verbergen van geselecteerde programma's; - de mogelijkheid om "sneltoetsen" of de muis te gebruiken; - beide maskeren bestanden en processen; - het effect van transparantie van alle vensters; - onvermogen om het verborgen programma weer te geven, zelfs na opnieuw opstarten zonder de HideWizard-toepassing te gebruiken.

Stap 7

Evalueer de mogelijkheden om vensters direct te verbergen zonder de applicaties zelf af te sluiten, geleverd door de Hide My Windows-applicatie, of de HideTools-applicatie te downloaden, waarmee u: - elk proces kunt verbergen; - het procesvenster verbergen bij het zoeken op naam; - bescherm het proces tegen weergave; - emuleer het bovenliggende proces.

Aanbevolen: