Hoe Russische Ondertiteling In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Russische Ondertiteling In Te Schakelen
Hoe Russische Ondertiteling In Te Schakelen

Video: Hoe Russische Ondertiteling In Te Schakelen

Video: Hoe Russische Ondertiteling In Te Schakelen
Video: The Diamond Arm with english subtitles 2024, April
Anonim

Misschien gebruiken maar weinig mensen ondertitels, maar soms wil ik echt de originele stem van een acteur horen en tegelijkertijd begrijpen waar hij het over heeft. Daar zijn ondertitels voor. Bijna alle BD-Rip of DVDRip bevat zowel originele als Russische ondertitels. Hoe u ze in twee bekende videospelers kunt inschakelen - lees hieronder aandachtig.

Hoe Russische ondertiteling in te schakelen
Hoe Russische ondertiteling in te schakelen

instructies:

Stap 1

En twee bekende videospelers zijn KMPlayer en natuurlijk MediaPlayerClassic, die in het K-liteCodecPack zit. Standaard gebruikt KMPlayer ingebouwde codecs, maar op verzoek van de gebruiker kan het systeemcodecs gebruiken. Ondertitels zijn onderverdeeld in intern en extern. De interne bevinden zich in het videobestand zelf, ze kunnen worden losgekoppeld en aangesloten. Externe ondertitels, d.w.z. afzonderlijk aangesloten, geladen vanuit SRT- en SUB-bestanden (de meest voorkomende op internet).

Stap 2

Er zijn verschillende manieren om ondertitels te selecteren en te verbinden: start een videobestand met KMPlayerMPC. Neem bijvoorbeeld de film Mission Impossible: Phantom Protocol, Blu-rayRip van een gelicentieerde schijf met ingebouwde Engelse ondertitels. Russische ondertitels in SRT-formaat werden apart gedownload.

Stap 3

Om ondertitels in KMPlayer in te schakelen, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het spelervenster, verplaatst u de cursor naar het item "Ondertitels" en selecteert u "Ondertitels openen". Specificeer vervolgens het pad naar het gedownloade ondertitelbestand en klik op "Openen". Ondertitels zijn met succes verbonden met dit videobestand en om ze weer te geven, vinkt u het selectievakje "Ondertitels weergeven" aan in het menu Ondertitels. Omdat er nog Engelse ondertitels in het bestand zaten, moet je overschakelen naar Russisch. Ga hiervoor naar het menu Ondertitel - Ondertiteltalen en selecteer Russisch in de lijst (een inscriptie van zoiets als deze Ondertitel / rus).

Stap 4

Om Russische ondertitels aan MPC te koppelen, gaat u naar het menu Bestand - Ondertitel laden. Geef vervolgens het pad naar de ondertitels op en klik op "Openen". Controleer of Russische ondertitels standaard zijn ingesteld: Navigate - SubtitleLanguage - S: Full [Russian] En activeer ten slotte de weergave van ondertitels in de film: Play - Subtitles en vink het selectievakje Enable aan. Dat is alles, de ondertitelinstelling is voorbij. Veel kijkplezier!

Aanbevolen: