Hoe Verwijderde Bestanden Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Bestanden Te Bekijken
Hoe Verwijderde Bestanden Te Bekijken

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Te Bekijken

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Te Bekijken
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, September
Anonim

Als je per ongeluk het bestand dat je nodig hebt hebt gewist en je moet ernaar kijken, bereid je dan voor om tijd te besteden aan het herstellen ervan. Gelukkig is dit in de meeste gevallen mogelijk. Er zijn speciale programma's voor dergelijke manipulaties.

Hoe verwijderde bestanden te bekijken
Hoe verwijderde bestanden te bekijken

Noodzakelijk

U hebt software voor bestandsherstel nodig

instructies:

Stap 1

Programma's van deze "herstel"-richting omvatten Restoration, Roadkil's Undelete, SoftPerfect File Recovery, PC Inspector File Recovery, DataRecovery, NTFS Undelete en andere. Dit zijn gratis hulpprogramma's die helpen bij het herstellen van verwijderde informatie van welke aard dan ook - teksten, afbeeldingen, video's. U kunt ze allemaal testen en een hulpprogramma kiezen dat voor u handiger is. En u kunt beginnen met een van de gemakkelijkst te gebruiken - het gratis hulpprogramma Recuva.

Stap 2

Download de Recuva-software van het netwerk naar uw pc. Open het. Er wordt een nieuw venster geopend op uw monitor - dit is de installatiewizard. Je kunt zijn hulp veilig weigeren - je kunt het gemakkelijk zelf installeren.

Stap 3

Selecteer de taal waarin het programma zal draaien. Dit kan door afwisselend op de opdrachten Opties - Taal - Russisch te klikken.

Stap 4

Ga daarna naar de schijf waar de gewiste bestanden die u nodig hebt zich eerder bevonden en klik op de knop "Analyse".

Stap 5

Het programma zal de schijf snel analyseren en de verwijderde bestanden zullen voor je verschijnen. Recuva geeft u niet alleen een lijst met gewiste gegevens, maar markeert elk bestand met een pictogram dat aangeeft of het kan worden hersteld of niet.

Bestanden die kunnen worden hersteld, hebben een groene cirkel ernaast. Er is een gele cirkel naast degenen die slechts gedeeltelijk kunnen worden hersteld en een rode cirkel met degenen die niet kunnen worden hersteld.

Stap 6

Bestudeer dit lijstrapport en vink de selectievakjes aan voor de bestanden die u wilt herstellen. Klik op de knop "Herstellen". In slechts een paar minuten worden de verloren gegevens hersteld naar de plaats waar ze waren voordat ze werden verwijderd, en kunt u ze bekijken.

Aanbevolen: