Hoe Verwijderde Programma's Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Programma's Te Bekijken
Hoe Verwijderde Programma's Te Bekijken
Anonim

Gebruikers willen vaak informatie over de programma's die ze hebben verwijderd. Als de herstelbewerking is geconfigureerd in uw besturingssysteem, kunt u alle programma's herstellen die tijdens de periode zijn verwijderd. In dit geval blijven uw gegevens onaangetast.

Hoe verwijderde programma's te bekijken
Hoe verwijderde programma's te bekijken

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het Windows-menu te openen. Ga naar het gedeelte met hulpprogramma's voor onderhoud en selecteer "Back-up maken of bestanden herstellen". De taken van dit hulpprogramma omvatten het opslaan van herstelpunten en het uitvoeren van back-upbewerkingen voor belangrijke gegevens. Het is onmogelijk om de verwijderde programma's volledig op een pc te bekijken, omdat er geen speciale records in het systeem worden bewaard. U kunt echter de positie van de programma's voor herstel en daarna vergelijken, wetende welke programma's zijn verwijderd.

Stap 2

Klik op "Systeeminstellingen of computer herstellen" om te beginnen met het herstellen van een eerdere staat van Windows. Klik op de knop "Systeemherstel starten". Het venster Wizard Herstelpunt wordt geopend. Kies het meest geschikte herstelpunt. Om een lijst met betrokken programma's te zien voordat u de procedure start, klikt u op de juiste stip. Het programma geeft een lijst weer van alle wijzigingen die zich gedurende deze tijd in het systeem hebben voorgedaan.

Stap 3

Start het herstelproces en wacht even. U moet uw computer opnieuw opstarten. Meestal doet het besturingssysteem dit automatisch. Na het opnieuw opstarten keert het besturingssysteem terug naar de staat van de datum van het geselecteerde punt. Als sommige programma's onjuist van het systeem zijn verwijderd, kunt u de lijst met dergelijke "restanten" bekijken en onnodige bestanden opschonen met behulp van CCleaner, RegCleaner, Vit Registry Fix en andere hulpprogramma's. U kunt vergelijkbare software vinden op softodrom.ru. U kunt ook naar de map Programmabestanden gaan en alle mappen bekijken waarin de systeembestanden van de programma's zich bevinden. In de regel blijven na veel van de verwijderde hulpprogramma's bestanden en mappen over.

Aanbevolen: