Hoe Maak Je Een Foto Kleiner

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Kleiner
Hoe Maak Je Een Foto Kleiner

Video: Hoe Maak Je Een Foto Kleiner

Video: Hoe Maak Je Een Foto Kleiner
Video: Foto's verkleinen u0026 vergroten 2024, Mei
Anonim

Om foto's per e-mail te verzenden of te uploaden naar uw pagina op sociale netwerken, is het raadzaam om snel internet te gebruiken. Met een dergelijke verbinding met het informatienetwerk worden foto's, ongeacht hun volume, vrij snel geladen. Maar als u een internetverbinding hebt met een lage gegevensoverdrachtsnelheid, moet u deze eerst verkleinen om foto's te verzenden.

Hoe maak je een foto kleiner
Hoe maak je een foto kleiner

instructies:

Stap 1

U kunt Picture Manager, een van de Microsoft Office-toepassingen, gebruiken om de geselecteerde foto te verkleinen. U kunt deze applicatie openen via het menu "Start" op het tabblad "Alle programma's". In de geopende lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd, beweegt u uw muis over Microsoft Office, selecteert u in het contextmenu dat verschijnt de map Microsoft Office Tools en klikt u op Microsoft Office Picture Manager.

Stap 2

Zoek in het geopende programma via het taakvenster aan de rechterkant naar de foto die is geselecteerd voor verkleining via de bovenste link "Afbeeldingen zoeken". Daar moet u de schijf selecteren waar deze zich bevindt. Zoek na het zoeken naar alle foto's op deze schijf het vereiste bestand op in de lijst met mappen die aan de linkerkant van het scherm verschijnt en klik op het pictogram in het centrale veld van het programma. Voor het gemak bij verder werk kunt u na het zoeken de zijwerkbalken "Taakvenster" en "Afbeeldingssnelkoppelingen" sluiten, die eenvoudig kunnen worden hersteld via het tabblad "Weergave" in de menubalk bovenaan het programmavenster.

Stap 3

U kunt het vereiste bestand in dit programma openen zonder het eerst in te voeren door met de rechtermuisknop op het fotopictogram te klikken en het Microsoft Office Picture Manager-pictogram te selecteren in het contextmenu van het item "Openen met".

Stap 4

Selecteer vervolgens Afbeeldingen comprimeren op het tabblad Afbeelding op de menubalk. De taakbalk van dit item verschijnt aan de rechterkant en u kunt, met behulp van de voorgestelde opties voor beeldcompressie voor documenten, webpagina's of e-mailberichten, bijhouden hoeveel de afbeelding in KB is verminderd - de compressieresultaten zijn hieronder zichtbaar, en stopt bij een geschikte maat. Klik daarna op "OK" en sla de verkleinde versie van de foto op.

Aanbevolen: