Hoe Maak Je Een Video Kleiner

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video Kleiner
Hoe Maak Je Een Video Kleiner

Video: Hoe Maak Je Een Video Kleiner

Video: Hoe Maak Je Een Video Kleiner
Video: Hoe maak je het geheugen van een video kleiner, dus sneller upload. 2024, Mei
Anonim

Soms, wanneer een bijzonder interessante video op internet wil worden geplaatst of in een videopresentatie wil worden gebruikt, wordt de gebruiker geconfronteerd met het probleem dat het originele videobestand te groot is. Overmatige videogrootte verhindert publicatie op de meeste videohostingsites, vertraagt downloadsnelheid en kijksnelheid - dus als u video's op internet wilt publiceren, moet u de eenvoudigste manier beheersen om de grootte van een videobestand te verkleinen met behulp van de ingebouwde -in Windows Movie Maker-programma.

Hoe maak je een video kleiner
Hoe maak je een video kleiner

instructies:

Stap 1

Zoek Windows Movie Maker in de lijst met programma's in Start en start het. In de linkerbovenhoek ziet u een menubalk. Selecteer de regel "Video importeren" erop en zoek en open in het verkennervenster dat wordt geopend het videobestand dat u wilt verkleinen.

Stap 2

Onderaan het programmavenster ziet u een storyboardlijn (TimeLine). Klik met de linkermuisknop op de geladen video en sleep deze, terwijl u de knop ingedrukt houdt, naar deze regel en laat de muisknop los.

Stap 3

Selecteer in het menu de sectie "Bestand" en klik op de subsectie "Videobestand opslaan". Selecteer in het geopende venster "Mijn computer" en klik op "Volgende", voer vervolgens een nieuwe naam in voor uw videobestand en geef de map op uw computer op waar de video moet worden opgeslagen.

Stap 4

Klik nogmaals op Volgende. Klik in het venster dat verschijnt op de knop voor het weergeven van extra videoformaatparameters en selecteer "Overige instellingen" in dit gedeelte. Er wordt een apart menu geopend waarin u uit de vervolgkeuzelijst de regel Video voor breedband moet selecteren met de instellingen 512 kbps, 340 kbps en 150 kbps.

Stap 5

Van deze drie bitrate-opties kiest u de eerste - met een waarde van 512, omdat deze de maximale kwaliteit geeft met een klein gewicht van het voltooide bestand. Als de kwaliteit niet belangrijk is en het videoformaat nog kleiner zou moeten zijn, geef dan een lagere bitrate op.

Stap 6

Klik op "Volgende" en sla de video vervolgens op in de geselecteerde map met de geselecteerde kenmerken. Klik op "Voltooien" - uw video is met succes verkleind en kan op internet worden gepubliceerd.

Aanbevolen: