Hoe Een Oud Spel Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Oud Spel Te Vinden
Hoe Een Oud Spel Te Vinden

Video: Hoe Een Oud Spel Te Vinden

Video: Hoe Een Oud Spel Te Vinden
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Eenvoudige 8-bits melodieën en gepixelde graphics hebben gamers van de afgelopen decennia een onbeschrijfelijke vreugde gegeven. Jaren later wil je terug naar het verleden en opnieuw genieten van je favoriete games. Maar dit kan in onze tijd. Je hoeft alleen maar het spel te vinden. Als een zoekopdracht via binnenlandse zoekmachines geen resultaat heeft opgeleverd, let dan op enkele tips die u zullen helpen het gewenste spel te vinden.

Oude spellen
Oude spellen

Noodzakelijk

Computer, internet

instructies:

Stap 1

De eerste plaats om te zoeken naar een game die je zoekt, is een site met archieven van oude games. Je kunt ze vinden via een verzoek in een zoekmachine. Zo bevat de site old-games.ru een van de grootste collecties oude pc-games. Typ de naam van het spel in de zoekfunctie op de site en bekijk de resultaten. Het spel dat u zoekt, kan er tussen zitten. Natuurlijk kon men vertrouwen op de zoekresultaten van Yandex. Maar het is mogelijk dat de game die je nodig hebt vrij recent aan de site is toegevoegd. Tegen die tijd had ze misschien nog geen tijd gehad om in de databases van zoekmachines te komen.

Stap 2

Voer een onderzoek uit onder bekende gokverslaafden van de juiste leeftijd. Ze hebben misschien het spel dat ze willen. Als tegenwoordig veel van de spellen online worden gekocht en gedownload, werd vroeger voor elk spel een aparte schijf gekocht. Sommige gokverslaafden houden al jaren verzamelingen van dergelijke schijven bij.

Stap 3

Zoek naar een spel op een site die oude onnodige items verspreidt. Een van deze sites is darudar.org. Onder de geschenken bevinden zich verzamelingen oude cd's met spelletjes. Als je het spel vindt dat je nodig hebt, maar het al aan iemand is gedoneerd, kun je contact opnemen met de nieuwe eigenaar via privéberichten op de site. Vraag hem om de schijf te kopiëren en naar u op te sturen met een van de algemene pakketten. En geef in dankbaarheid iets van jezelf.

Stap 4

Vraag-en-antwoordsites kunnen je ook helpen een game te vinden. Stel een vraag die het spel beschrijft op een van de volgende sites: otvet.mail.ru, otvet.bigmir.net, otvety.google.ru. En wacht tot iemand van de gebruiker u antwoordt. Als je geen bevredigend antwoord hebt gekregen, probeer de vraag dan na een tijdje opnieuw te stellen.

Stap 5

Als u op zijn minst een beetje bekend bent met een vreemde taal, moet u zich wenden tot het buitenlandse segment van internet. Open de zoekservice van google.com en voer een zoekopdracht in met de naam van het spel in het Engels. Misschien leiden de zoekresultaten u naar een site met een geldige link naar de game die u zoekt.

Aanbevolen: