Vaardigheden Aanscherpen Via Het Admin-paneel

Inhoudsopgave:

Vaardigheden Aanscherpen Via Het Admin-paneel
Vaardigheden Aanscherpen Via Het Admin-paneel

Video: Vaardigheden Aanscherpen Via Het Admin-paneel

Video: Vaardigheden Aanscherpen Via Het Admin-paneel
Video: Feel like a pilot! Airbus A320 simulator, Cessna 172 simulator and Mi-8 helicopter simulator 2024, Mei
Anonim

De vaardigheid in het populaire online spel Lineage II is een meetbare eigenschap van een personage. Het toont zijn bezit van een bepaald kennisgebied of activiteit. Het belangrijkste verschil tussen vaardigheden en attributen is dat de vaardigheid van het personage moet worden geleerd en dat het attribuut aanvankelijk wordt ingesteld.

Vaardigheden aanscherpen via het admin-paneel
Vaardigheden aanscherpen via het admin-paneel

Noodzakelijk

Lineage II-server geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Log in op de Lineage II-server om de vaardigheid aan te scherpen via het admin-paneel. Om dit te doen, voert u het uitvoerbare bestand uit vanuit de map met de L2-server geïnstalleerd, in de console schrijft u de opdracht // admin. Deze opdracht opent het hoofdbeheerdersmenu. Zoek vervolgens de vaardigheid die je moet aanscherpen.

Stap 2

Zoek de ID van de vereiste vaardigheid, daarvoor kun je de lijst met vaardigheden gebruiken op de website https://game-lineage2.com/publ/4-1-0-46. De lijst is lang genoeg om snel de vereiste ID te vinden, gebruik de paginazoekfunctie met de sneltoets Crtl + F. Kopieer de gevonden ID naar het klembord.

Stap 3

Open vervolgens het paneel met de toetsencombinatie alt="Afbeelding" + G, voer de exacte naam van de vaardigheid in (hoofdlettergevoelig, spaties, enz.), voer de ID van de vaardigheid in de tabel in en klik op de "Zoeken naar vaardigheid" knop. Onthoud het ontvangen identificatienummer.

Stap 4

Ga naar het paneel van je personage, in verschillende versies van het admin paneel zijn hier verschillende commando's voor. U kunt bijvoorbeeld naar het paneel gaan met de commando's // admin - Set –Back - Find - [BZ] Black. In sommige versies kan dit de opdracht Managerkarakters zijn. Klik op de knop Vaardigheden. Selecteer de optie Vaardigheden toevoegen.

Stap 5

Voer de ID van je vaardigheid in, kijk dan naar het niveauvenster om de vaardigheid aan te scherpen op +35, voer het niveau 125 in, als het 1 is, dan 101. Als resultaat krijg je een snelle verscherping op +25. Je kunt de vaardigheid op verschillende effecten aanscherpen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de duur van de buff te verlengen (het effect van de vaardigheid) of een lager bedrag aan manakosten per vaardigheid.

Stap 6

Pas het effect toe in de vaardigheid. Open hiervoor het menu voor het toevoegen van een vaardigheid, voer de gewenste ID in, voer een ander vaardigheidsniveau in, bijvoorbeeld 155. Als resultaat ontvang je een vaardigheid voor mana-consumptie die is aangescherpt met +15. Gebruik voor het eerste effect getallen van 101 tot 130, en voor het tweede, gebruik getallen van 141 tot 170.

Aanbevolen: