Apex . Instellen

Inhoudsopgave:

Apex . Instellen
Apex . Instellen

Video: Apex . Instellen

Video: Apex . Instellen
Video: RWA RACING WHEEL APEX КАК ОТРЕГУЛИРОВАТЬ ЧУВСТВИТЕЛЬНОСТЬ РУЛЕВОГО УПРАВЛЕНИЯ! 2024, Mei
Anonim

Apex is een systeem voor het delen van bestanden dat is gebouwd op de nieuwste versie van het dc++ programma voor het delen van bestanden. Ter vergelijking: Apex dc++ bevat verbeteringen en verbeteringen, is flexibel in configuratie en heeft ook ondersteuning voor het Nextpeer-netwerk.

Apex. instellen
Apex. instellen

Noodzakelijk

  • - Computer met internettoegang;
  • - Apex-programma geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Sluit alle geopende mappen om de Apex-installatie voor te bereiden. Download vervolgens het Apex DC++ programma, volg hiervoor de link ftp://vpn.beatle.net.ua/Install/Network/DC/ApexDC/ApexDC.rar, download het archief en pak het uit in een willekeurige map op uw computer. Voer het installatiebestand uit, wacht tot de installatie is voltooid. Nadat het programma is gestart, verschijnt er een venster, voer een bijnaam in, verhoog de uploadsnelheid in het veld Lijnsnelheid (Upload)

Stap 2

Om downloads in Apex te configureren, gaat u naar het submenu Downloads, specificeert u het pad van twee Directories-regels (downloadmappen): voor kant-en-klare downloads specificeert u het pad in de Standaard downloaddirectoryregel en voor onvoltooide downloads in de Unfinished downloads-directory lijn. Specificeer, indien mogelijk, de map voor de voltooide bestanden, dezelfde die zal worden geopend om te delen (downloaden).

Stap 3

Ga door met het configureren van Apex, selecteer in het instellingenvenster het item Delen aan de linkerkant, zoek en selecteer mappen met een totale grootte van minimaal 2 gigabyte aan de rechterkant van het venster, vink het vakje ernaast aan. Als u een map van minder dan 2 gigabyte selecteert, nemen de hubs deze mogelijk niet waar.

Stap 4

Klik op het selectievakje, er verschijnt een venster waarin u de naam van deze map in de distributie opgeeft, u kunt gewoon op de knop "OK" klikken. Vervolgens zal het programma de bestanden indexeren, wachten tot het is voltooid.

Stap 5

Zoek de benodigde bestanden in het programma, gebruik hiervoor de toetsencombinatie Ctrl + S. Pas het uiterlijk van Apex aan, bijvoorbeeld Russify it. Ga naar Instellingen, selecteer Uiterlijk, klik op de knop Bladeren.

Stap 6

Geef in het geopende venster het pad op naar de map van waaruit het programma is geïnstalleerd, selecteer daar het bestand russian.xtml en open het. Start vervolgens het programma opnieuw om het uiterlijk van Apex te wijzigen.

Stap 7

Maak verbinding met de hub, klik hiervoor op de knop met een asterisk, klik in het venster "Favoriete hubs" op "Nieuw", voer in de eigenschappen van de hub de naam in en geef het adres van de gewenste hub op. De rest van de velden zijn optioneel. Klik OK. Er verschijnt een nieuwe hub in het venster van de geselecteerde hubs, vink vervolgens het vakje naast de hub aan en start het programma opnieuw. Apex DC++-installatie is voltooid.

Aanbevolen: