Snel Vaardigheden Oppompen In Skyrim

Inhoudsopgave:

Snel Vaardigheden Oppompen In Skyrim
Snel Vaardigheden Oppompen In Skyrim

Video: Snel Vaardigheden Oppompen In Skyrim

Video: Snel Vaardigheden Oppompen In Skyrim
Video: Что Будет Если Использовать Гармонию в Битве При Вайтране? Skyrim 2024, April
Anonim

De effectiviteit van de acties van je held in het spel Skyrim hangt af van het niveau van zijn vaardigheden. Hoe hoger een bepaalde vaardigheid, hoe groter de kans dat de actie van de speler succesvol zal zijn. Om je vaardigheden te verbeteren, heb je veel tijd, moeite en geld nodig, tenzij je natuurlijk kleine trucjes gebruikt.

Snel vaardigheden oppompen in Skyrim
Snel vaardigheden oppompen in Skyrim

instructies:

Stap 1

Om de spraakvaardigheid in Skyrim snel te upgraden, moet je na het begin van het spel zo vaak mogelijk dialogen met andere personages aangaan. Probeer in een gesprek die regels te kiezen die zijn gemarkeerd als Overtuiging. Met elke succesvolle toepassing van Persuasion zullen uw vaardigheden groeien.

Stap 2

Een andere manier om de spraakvaardigheid snel te verbeteren, is door je held naar de Riften-locatie te sturen. Daar vind je de Black Rose Tavern en praat je met de eigenaar, het personage Ungrien. Vraag hem in het gesprek om over Mawana Black Rosehip te praten, en als hij weigert, gebruik dan die regels van je personage die zijn gemarkeerd als Persuasion. Daarna zal uw spraakvaardigheid toenemen. Herhaal deze dialoog totdat je de vaardigheid Spraak hebt verhoogd tot de waarde die je nodig hebt.

Stap 3

Om je magische vaardigheden te verbeteren, verwerf je de volgende spreuken: Telekinesis, Soul Catcher en Mute Footsteps. Ga de kamer met het bed in en gebruik de Telekinesis-spreuk totdat je personage geen mana meer heeft. Slaap op het bed en herhaal de spreuk opnieuw. Elke keer zal je verandervaardigheid snel groeien.

Stap 4

Om de Sorcery-vaardigheid te verhogen, doodt u een levend wezen en begint u de Soul Catcher-spreuk erop te gebruiken om deze vaardigheid te vergroten. Om snel de Illusion-vaardigheid te pompen, terwijl je beweegt, moet je constant de Mute steps-spreuk op jezelf uitspreken, het resultaat hiervan zal een toename van de bijbehorende vaardigheid zijn.

Stap 5

Om vaardigheden met betrekking tot wapens te upgraden, pak je het item met de hoogste schade op. Aan het begin van het spel, bij het voltooien van de zoektocht Naar vrijheid, ren je achter je partner aan totdat hij stopt. Ga op dit punt niet verder, maar val hem aan. Je onsterfelijke partner zal plichtsgetrouw alle klappen doorstaan totdat je de wapenvaardigheid zo hard pompt als je nodig hebt.

Stap 6

Voor pompvaardigheden Draag een harnas en zorg voor genezingsdrankjes en spreuken. Ga naar het bos en ontmoet een zwakke vijand. Reageer niet op zijn aanvallen, herstel gewoon de gezondheid van je personage wanneer het een kritiek niveau bereikt. Met elke vijandelijke aanval zal je Wearing Armor-vaardigheid groeien.

Stap 7

Om de Hacking and Theft-vaardigheid te upgraden, open je gewoon alle sloten die je onderweg tegenkomt en gebruik je de Robbery-vaardigheid op eenzame personages in de verlaten steegjes. Hoe meer sloten je kiest en dingen steelt, hoe sneller de vaardigheden van je held groeien.

Aanbevolen: