Waar Moet Je Het .apk-bestand Van De Game Gooien?

Inhoudsopgave:

Waar Moet Je Het .apk-bestand Van De Game Gooien?
Waar Moet Je Het .apk-bestand Van De Game Gooien?

Video: Waar Moet Je Het .apk-bestand Van De Game Gooien?

Video: Waar Moet Je Het .apk-bestand Van De Game Gooien?
Video: Android apk-bestanden installeren: zo doe je dat 2024, Mei
Anonim

Bestanden met de.apk-extensie worden gebruikt om games te installeren op apparaten met het mobiele Android-besturingssysteem. De installatie van dergelijke documenten kan rechtstreeks vanaf het apparaat worden gedaan. Om dit te doen, moet u het APK-document overbrengen naar het geheugen van het apparaat en het uitvoeren met behulp van de bestandsbeheerder of het programma-installatieprogramma.

Waar moet je het.apk-bestand van de game gooien?
Waar moet je het.apk-bestand van de game gooien?

Een programma installeren om met APK te werken

Voordat u het gedownloade.apk-bestand naar uw apparaat kopieert, moet u een bestandsbeheerder of een automatisch installatieprogramma voor toepassingen installeren. Ga naar de Play Market via de snelkoppeling op het startscherm van het apparaat. Klik bovenaan het scherm op de zoekbalk en voer de zoekopdracht "Bestandsbeheer" of APK-installatieprogramma in en wacht tot de overeenkomende resultaten verschijnen.

Het verschil tussen bestandsbeheerders of APK-installatieprogramma's is dat u met het eerste programma het bestandssysteem van het apparaat kunt bekijken en handmatig een map kunt selecteren om het bestand te verplaatsen, kopiëren, plakken of uitvoeren. Als u het hulpprogramma alleen gaat gebruiken om de.apk te installeren, selecteert u APK Installer. Het programma toont automatisch een lijst met benodigde documenten op het apparaat en installeert deze op je Android. Dit hulpprogramma is ook handig als u meerdere games tegelijk op het apparaat wilt installeren - het scant automatisch op de aanwezigheid van bestanden met de juiste machtiging en maakt het mogelijk om de benodigde documenten voor installatie te markeren.

Ga na het selecteren van het gewenste programma naar de applicatiepagina in de Play Market en klik op "Installeren". Wacht tot het hulpprogramma is gedownload en geïnstalleerd. Sluit het apparaat vervolgens aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die bij uw aankoop is geleverd. Klik bij het kiezen van een verbindingsmodus op "Verwisselbare schijf".

Spel kopiëren en installeren

Kopieer het APK-bestand van uw computersysteem naar een aparte map op uw tablet of telefoon door het document met de linkermuisknop te slepen. Als je meerdere spellen gooit, is het raadzaam om een aparte map toe te wijzen om er comfortabeler mee te kunnen werken. Nadat het kopiëren is voltooid, kunt u het apparaat loskoppelen van de computer.

Download.apk-bestanden alleen van vertrouwde en populaire bronnen die een uitgebreide database met Android-applicaties bevatten.

Voer het eerder geïnstalleerde programma op het apparaat uit. Als u de bestandsbeheerder hebt geïnstalleerd, selecteert u handmatig de map waarin het toepassingsbestand is gedownload en klikt u op het bijbehorende document met de.apk-extensie om het installatiemenu weer te geven. Als u APK Installer hebt geselecteerd, verschijnt de gekopieerde APK in de lijst met bestanden in het programmavenster. Klik op het juiste item om te installeren.

Om het spel te starten, klikt u op de snelkoppeling die na de installatie is gemaakt.

U wordt gevraagd om toestemming voor toegang tot de gegevens. Klik op "Toestaan" en wacht tot het spel klaar is met installeren. Het.apk-bestand is uitgepakt. De startsnelkoppeling wordt toegevoegd aan het hoofdmenu van het apparaat en aan het hoofdscherm van het apparaat.

Aanbevolen: