Een Proxy Bekijken

Inhoudsopgave:

Een Proxy Bekijken
Een Proxy Bekijken

Video: Een Proxy Bekijken

Video: Een Proxy Bekijken
Video: How TBNS Proxy Work | Get 4000 Hours Watchtime 2021 2024, Mei
Anonim

Proxy's worden meestal gebruikt om bepaalde gegevens over uzelf te verbergen voor degenen voor wie ze beschikbaar zijn. Er zijn speciale sites om de anonimiteitsparameters van dergelijke bronnen te bekijken.

Een proxy bekijken
Een proxy bekijken

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om de functie van het browsen op sites onder een proxyserver te gebruiken, gebruikt u de eenvoudigste methode - een anonimiserende site. Schakel hiervoor eerst de bijbehorende functie in uw browser in, als dit nog niet eerder is gedaan.

Stap 2

Gebruik gewoon een internetzoekopdracht voor dergelijke sites en open een van uw favorieten. Deze methode heeft veel voordelen: er is geen extra software-installatie nodig, geen lange handelingen om informatie over proxyservers te verzamelen en te filteren, enzovoort. Het nadeel hier is de beperkte functionaliteit.

Stap 3

Gebruik speciale programma's om toegang te krijgen tot het netwerk onder het proxyserveradres. Dergelijke programma's zoeken meestal naar beschikbare bronnen, selecteren vervolgens de beste opties uit de beschikbare, waarna ze de resultaten uitfilteren en er een selecteren. Deze procedure kan enkele uren duren, maar in dit geval heb je veel meer mogelijkheden dan bij de snelle methode.

Stap 4

Als u de naam wilt zien van de proxyserver waaronder u toegang heeft tot internet, opent u het menu "Verbinding" op uw computer in de eigenschappen van de browser die u gebruikt en bekijkt u vervolgens de informatie in het item "LAN-instellingen".

Stap 5

Als u de betrouwbaarheid wilt controleren van de proxyserver die u gebruikt, gebruikt u hiervoor speciale sites, bijvoorbeeld op de bron https://privacy.net/analyze-your-internet-connection/, na analyse van uw gegevens, de site geeft u de informatie die het heeft over u en uw computer, die toegankelijk is voor andere mensen op het netwerk.

Stap 6

U kunt ook vergelijkbare services gebruiken, bijvoorbeeld https://www.stilllistener.addr.com/checkpoint1/index.shtml. Als u uw echte adres in hun menu vindt, is de door u gekozen proxy onbetrouwbaar.

Aanbevolen: