Hoe Docx-formaat Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Docx-formaat Te Lezen
Hoe Docx-formaat Te Lezen

Video: Hoe Docx-formaat Te Lezen

Video: Hoe Docx-formaat Te Lezen
Video: How to save document in docx format in Google Docs 2024, Mei
Anonim

Tekstbestanden hebben meerdere machtigingen. Meestal worden ze allemaal geopend met het Microsoft Office-programma. Maar als u een docx-tekstbestand tegenkomt, kunnen er problemen optreden bij het openen ervan. Niet alle Microsoft Office-suites kunnen een docx-tekstdocument openen. Dit komt omdat het een tekstdocumentindeling is van Microsoft Office 2007 of hoger. Dus openen in een verouderd kantoor kan problematisch zijn.

Hoe docx-formaat te lezen
Hoe docx-formaat te lezen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Microsoft Office 2003 of hoger;
  • - het bestand FileFormatConverters.exe.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een document te openen met docx-toestemming is met Microsoft Office 2007. Hiervoor moet u deze applicatie downloaden of aanschaffen. Nadat deze versie van "office" op uw computer is geïnstalleerd, kunt u dergelijke documenten zoals gewoonlijk openen. Dat wil zeggen, klik met de rechtermuisknop op het document en selecteer "Openen" in het contextmenu.

Stap 2

Maar feit is dat veel gebruikers jarenlang dezelfde versie van de Microsoft Office-applicatie blijven gebruiken en geen nieuwere versies installeren. Gewoon, als je aan een bepaald programma went, je de werkbalk en de functionaliteit van het programma perfect kent, is er geen behoefte om over te schakelen naar iets nieuws. Het leren van nieuwere versies van Microsoft Office kan immers meer dan een maand duren.

Stap 3

Als u "office" versie 2003 hebt geïnstalleerd, hoeft u helemaal geen bijgewerkte versie van dit programma te installeren. Download het bestand FileFormatConverters.exe van internet. U kunt dit updatepakket gratis downloaden van de officiële Microsoft-website. Installeer het op uw computer. Na installatie van dit bestand is het mogelijk om documenten te openen met docx-toestemming met Microsoft Office 2003. Door deze toepassing te installeren worden ook de mogelijkheden van Microsoft Office 2003 uitgebreid. Nu kunt u niet alleen tekstdocumenten van nieuwere versies van "office" openen, maar ook Excel-documenten, enz. …

Stap 4

Als u een document maakt met Microsoft Office 2007 maar van plan bent het document in eerdere versies van Microsoft Office te openen, kunt u het converteren wanneer u dit document opslaat. Wanneer het document is gemaakt, beweegt u in het programmamenu van Microsoft Office 2007 de muisaanwijzer over de opdracht "Opslaan als". Er verschijnt een lijst met opties voor het opslaan van het document. Selecteer in deze lijst Word-document 97-2003. Nadat het document is opgeslagen, kan het worden geopend met elke versie van Microsoft Office, zelfs de oudste.

Aanbevolen: