Hoe Stuurprogramma's Voor Een Videokaart Te Installeren

Hoe Stuurprogramma's Voor Een Videokaart Te Installeren
Hoe Stuurprogramma's Voor Een Videokaart Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Een Videokaart Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Een Videokaart Te Installeren
Video: Hoe bouw ik een videokaart in mijn computer? 2024, Mei
Anonim

Er is een grote verscheidenheid aan videoadapters te vinden in moderne persoonlijke en mobiele computers. Dit kunnen discrete apparaten van verschillende bedrijven zijn of geïntegreerde chips die worden aangedreven door een centrale processor.

Hoe stuurprogramma's voor een videokaart te installeren
Hoe stuurprogramma's voor een videokaart te installeren

Soms kan het behoorlijk moeilijk zijn om drivers te vinden voor de videokaart die je gebruikt. Houd er bij het installeren van software voor bepaalde laptops rekening mee dat de CPU-stuurprogramma's in eerste instantie moeten worden bijgewerkt. Anders kunt u de stabiele werking van de videoadapter niet garanderen.

Gebruik een generieke driver-updater om mogelijke problemen te voorkomen. Er zijn speciale applicaties die stuurprogramma's bevatten voor veel populaire apparaten, waaronder videokaarten en geïntegreerde chips.

Download een programma genaamd Sam Drivers van www.samlab.ws/soft/samdrivers. Het is beter om hiervoor een beschikbare torrent-client te gebruiken. Deze aanpak voorkomt dat u bestandsuploads mislukt. Nadat het downloaden van de schijfkopie met de bestanden is voltooid, installeert u het Daemon Tools Lite-programma.

Gebruik het opgegeven hulpprogramma om de inhoud van de afbeelding te openen. Zoek het toepassingsbestand met de naam dia-drv en start het. Wacht even terwijl het Sam Drivers-programma de hardware analyseert die op uw pc is aangesloten.

Selecteer het tabblad "Update beschikbaar" na het starten van het hoofdbedieningsmenu van het programma. Vink de vakjes aan naast de items met betrekking tot de videoadapter. Als u een laptop installeert, zorg er dan voor dat u de stuurprogramma's voor de CPU en chipset bijwerkt. Meestal bevinden deze bestanden zich in de categorie Chipset.

Klik nu op de knop "Taak uitvoeren". Selecteer in het geopende venster de modus "Typische installatie". Laat de applicatie de nodige bewerkingen uitvoeren. Klik op de knop Nu opnieuw opstarten nadat de toepassing Sam Drivers is voltooid.

Nadat u uw computer of laptop opnieuw hebt opgestart, opent u het beheerprogramma voor de videoadapter. Pas uw uitrusting aan door de juiste opties te kiezen.

Aanbevolen: