Hoe Video Gemakkelijker Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Video Gemakkelijker Te Maken
Hoe Video Gemakkelijker Te Maken

Video: Hoe Video Gemakkelijker Te Maken

Video: Hoe Video Gemakkelijker Te Maken
Video: How to Tie a Tie (Mirrored / Slowly) - Full Windsor Knot 2024, Mei
Anonim

Ondanks de toegenomen snelheid van internettoegang, blijft de kwestie van de bestandsgrootte erg belangrijk. Een video versturen in 10 minuten is immers veel handiger dan hetzelfde bestand in 30 minuten. En de harde schijf heeft niet altijd voldoende ruimte om alle video's in hoge kwaliteit op te slaan. Om het "gewicht", dat wil zeggen de grootte van het videobestand, te verminderen, moet u een speciaal programma gebruiken. Tegelijkertijd zal de kwaliteit iets afnemen, maar u kunt altijd de beste optie kiezen die past bij de belangrijkste parameters.

Hoe video gemakkelijker te maken
Hoe video gemakkelijker te maken

instructies:

Stap 1

Start een van de programma's om op internet te surfen, open de zoekmachine-pagina. Voer de vraag "video-omzetter downloaden" in. Bijna alle videoverwerkingsprogramma's hebben niet alleen de mogelijkheid om de video- en audioparameters te wijzigen, maar ook om het bestand te hercoderen naar een ander formaat dat meer geschikt is voor uw doeleinden. Een van de handige hulpprogramma's die met alle populaire bestandsindelingen kunnen werken, is de gratis Any Video Converter. U kunt Movavi Video Suite of anderen gebruiken.

Stap 2

Voer een downloadverzoek in, bijvoorbeeld "Download Any Video Converter". Volg de link en download het installatiebestand van het programma. Voer het resulterende bestand uit door te dubbelklikken. De installatiewizard wordt geopend, klik op Volgende of Volgende totdat u het voltooiingsbericht en de knop Voltooien ziet.

Stap 3

Open het programma vanuit het menu Alle programma's of dubbelklik op de snelkoppeling op uw bureaublad. Het hoofdvenster van het hulpprogramma wordt geopend. Linksboven staat een knop "Video toevoegen" met een afbeelding van een filmstrip. Klik erop en selecteer het videobestand dat je kleiner wilt maken. De titel en parameters van de video verschijnen in het centrale deel van het programmavenster. Let op de kolom "Videoformaat". Dit is de huidige grootte en de bestandsgrootte is afhankelijk van deze parameter.

Stap 4

Klik met de linkermuisknop op het menu "Bestand" in de linkerbovenhoek van het venster. Ga naar Specify Destination Folder en selecteer een locatie om je bewerkte video's op te slaan. Het is belangrijk dat er voldoende vrije ruimte is op de logische schijf die deze map bevat.

Stap 5

Selecteer de bestandsnaam met de muis. Er is een videospeler aan de rechterkant van het werkvenster. Daarboven kunt u het formaat van het doelbestand selecteren en eronder - een lijst met opnameparameters. Bekijk je video om te zien of deze werkt en selecteer de gewenste instellingen uit de lijst. Gebruik de schuifbalk om alle beschikbare wijzigingen te zien. Het principe van keuze is dit: hoe lager de resolutie, hoe kleiner het bestand en hoe slechter de kwaliteit. Omgekeerd, hoe hoger de kwaliteit, hoe groter de maat.

Stap 6

Specificeer het begin en het einde van de opname als u een deel van de video wilt uitknippen om het uiteindelijke formaat te verkleinen. Merk op dat het hele bestand standaard wordt verwerkt.

Stap 7

Druk op de knop "Coderen / Converteren" wanneer u alle opties voor de toekomstige verkleinde video hebt geselecteerd. Hiermee wordt een proces gestart dat een minuut tot een uur kan duren, afhankelijk van de kracht van uw computer en de grootte van het bestand. Na voltooiing verschijnt er een dialoogvenster op het scherm waarin u wordt gevraagd de map met het resultaat te openen en aanbiedt om de volledige versie van het programma te kopen.

Stap 8

Klik op de knop Uitvoermap openen en controleer de functionaliteit van het voltooide bestand en de grootte ervan. Herhaal de verwerking indien nodig met andere parameters.

Aanbevolen: