Hoe Te Scannen Naar Pdf

Inhoudsopgave:

Hoe Te Scannen Naar Pdf
Hoe Te Scannen Naar Pdf

Video: Hoe Te Scannen Naar Pdf

Video: Hoe Te Scannen Naar Pdf
Video: How to Scan Documents as a PDF File from Android Phone (No App) 2024, Mei
Anonim

PDF is een populair formaat voor het opslaan van elektronische documenten. Het wordt vaak gebruikt bij het overdragen van vereiste records en het uitwisselen van documentatie. Om naar PDF te scannen, kunt u het Acrobat-hulpprogramma gebruiken dat is gemaakt door de ontwikkelaar van de indeling, Adobe.

Hoe te scannen naar pdf
Hoe te scannen naar pdf

instructies:

Stap 1

Download en installeer het hulpprogramma Adobe Acrobat van de officiële website van de softwareontwikkelaar. Volg de instructies die op het computerscherm verschijnen nadat u het installatieprogramma hebt gestart om te installeren. Start vervolgens het programma via de snelkoppeling op het bureaublad. Wacht indien nodig tot het hulpprogramma is bijgewerkt.

Stap 2

Zet uw scanner aan en laad het document dat u wilt scannen erin. Ga daarna naar de hulpprogramma-werkbalk en roep de functie PDF maken aan met de overeenkomstige knop in het programmavenster. Selecteer in de lijst met opties die verschijnt het gedeelte Van scanner. U kunt ook het gedeelte Bestand - Maken - Van scanner gebruiken in het bovenste deelvenster van het Windows-venster.

Stap 3

Selecteer in de regel Scanner uw apparaat dat op de computer is aangesloten. Pas vervolgens de scaninstellingen naar behoefte aan. In het veld Opties kunt u bijvoorbeeld het compressieniveau opgeven, de PDF-versie die u wilt gebruiken om het bestand te openen en de kwaliteit van het doeldocument. Druk vervolgens op de knop Scannen en wacht tot de procedure is voltooid. Scan indien nodig de rest van de pagina's van uw document. Om ze in één bestand aan de vorige toe te voegen, selecteert u in het instellingenselectievenster Toevoegen aan huidig document.

Stap 4

Controleer na het scannen het resultaat en herhaal indien nodig de procedure als u vindt dat het document niet duidelijk genoeg is gescand. Open vervolgens het menu Bestand - Opslaan als - PDF om de bestanden op te slaan. Het scannen van bestanden naar PDF is voltooid.

Stap 5

De nieuwste versies van het programma ondersteunen automatische tekstherkenning. Deze functie helpt u als u uw document bewerkbaar wilt maken. Om dit te doen, selecteert u de tool "Bekijken" - "Tools" - "OCR". Om fouten in de herkenning te corrigeren, kunt u de functie "Onzeker herkende tekens" gebruiken. Daarna kunt u het doelbestand opslaan.

Aanbevolen: