Hoe U Uw Computer Gratis Kunt Scannen Op Virussen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Gratis Kunt Scannen Op Virussen
Hoe U Uw Computer Gratis Kunt Scannen Op Virussen

Video: Hoe U Uw Computer Gratis Kunt Scannen Op Virussen

Video: Hoe U Uw Computer Gratis Kunt Scannen Op Virussen
Video: Je computer gratis scannen op virussen met Malwarebytes 2024, Mei
Anonim

Virusinfectie is het grootste gevaar van werken op internet. Daarom wordt het controleren van een computer op virussen beschouwd als een verplichte procedure voor elke gebruiker. Tegenwoordig bieden veel bedrijven dergelijke verificatiediensten gratis aan. De keuze voor een specifiek programma hangt alleen af van de voorkeuren van de computereigenaar.

Hoe u uw computer gratis kunt scannen op virussen
Hoe u uw computer gratis kunt scannen op virussen

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat gratis hulpprogramma's om te controleren of computers zijn geïnfecteerd met virussen niet bedoeld zijn voor permanente bescherming en de installatie van een volwaardig antivirusprogramma omvatten om schadelijke software effectief tegen te gaan.

Stap 2

Download het distributiebestand van het gratis antivirusprogramma Kaspersky Virus Removal Tool van de officiële website van een van de beroemdste ontwikkelaars van antivirussoftware. Installeer het gedownloade bestand op uw computer en open het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken. Ga naar Alle programma's en voer het uitvoerbare bestand setup.exe uit.

Stap 3

Selecteer de optie "Russisch" in het dialoogvenster van de installatiewizard van de toepassing en bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken. Plaats het selectievakje in de regel "Ik accepteer de voorwaarden van de overeenkomst" in het dialoogvenster dat wordt geopend en bevestig uw toestemming door nogmaals op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 4

Gebruik de knop "Bladeren" om de locatie te selecteren om het programma op te slaan of selecteer de aanbevolen standaardmap door op de knop "Volgende" te klikken. Verdere installatie van de Kaspersky Virus Removal Tool zal worden uitgevoerd in de automatische modus.

Stap 5

Start de applicatie en gebruik de opdracht "Start scan" in het hoofdvenster van het programma.

Stap 6

Profiteer van de gratis online virusscan van de Panda-antiviruswebsite. Om dit te doen, klikt u op de knop "PC scannen" op de Panda Active Scan-pagina. Het proces is volledig geautomatiseerd en vereist geen extra handelingen van de gebruiker.

Stap 7

Evalueer de mogelijkheden van deze service: - het maximale niveau van detectie van virusbedreigingen; - proactieve bescherming in online modus; - constante systeemupdates; - compatibiliteit met de reeds geïnstalleerde antivirusbescherming; - ondersteuning voor de meeste browsers.

Aanbevolen: