Hoe Een Programma Voor Games Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Programma Voor Games Te Schrijven
Hoe Een Programma Voor Games Te Schrijven

Video: Hoe Een Programma Voor Games Te Schrijven

Video: Hoe Een Programma Voor Games Te Schrijven
Video: Learn Python by Building Five Games - Full Course 2024, Mei
Anonim

Zowel kinderen als volwassenen spelen graag spelletjes. Voor de eerste is dit de hoofdactiviteit, voor de laatste is het een gelegenheid om te ontspannen en over te schakelen van alledaagse problemen naar de spelregels. Daarom zal de mogelijkheid om programma's voor games samen te stellen voor bijna iedereen nuttig zijn, ongeacht leeftijd en beroep.

Hoe een programma voor games te schrijven
Hoe een programma voor games te schrijven

instructies:

Stap 1

Bij het schrijven van een programma voor games moet u rekening houden met de volgende factoren:

- de leeftijd van de deelnemers;

- aantal deelnemers;

- parameters van de kamer of het gebied waar de spelen worden gehouden;

- aankomende feestdagen en belangrijke evenementen, als het ertoe doet;

- de tijd van het jaar waarin de spelen worden gehouden;

- eventuele fysieke kenmerken van de deelnemers;

- psychologische kenmerken, hun interesses en hobby's.

Stap 2

Als het spelprogramma is samengesteld voor oudere kleuters, mag de duur niet langer zijn dan 20 minuten. Kies spellen om verbeeldingskracht, behendigheid en spellen te ontwikkelen waarin je een verscheidenheid aan emoties kunt uiten. Bijvoorbeeld het spel "Magic Transformations" - kinderen, op bevel van de presentator, verbeelden verschillende dieren, verschijnselen en zelfs objecten.

Stap 3

Voor jongere studenten zal het een goede oplossing zijn om intellectuele quizzen te houden, evenals buitenspellen, aangezien velen van hen het moeilijk vinden om zich aan te passen aan school en er een sterke behoefte is aan actieve spellen en acties.

Stap 4

Neem bij het ontwerpen van een spelprogramma voor tieners ook spelletjes op om communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Interpersoonlijke communicatie is precies wat zo interessant is op hun leeftijd.

Stap 5

Het is goed om met grote teams sportestafettewedstrijden te houden, maar handiger is het om in groepen van maximaal 15 personen discussiespellen te organiseren.

Stap 6

Het is gebruikelijk om buitenspelen in de frisse lucht te doen, omdat in dit geval het lichaam is verrijkt met zuurstof, wat gunstig is voor de lichamelijke gezondheid. Als je een kleine binnenruimte hebt, pak dan games op voor vindingrijkheid en de ontwikkeling van creatieve vaardigheden.

Stap 7

Als de games aan de vooravond van de vakantie worden georganiseerd, kan dit het hoofdidee van het programmascript worden. Het is ook gebruikelijk voor kleuters en jongere studenten om spellen te houden die verband houden met de seizoenen.

Stap 8

Voor hyperactieve kinderen is het de moeite waard om buitenspellen en oefeningen te kiezen die zelfbeheersing leren.

Stap 9

Als de deelnemers aan de spellen een bijzondere fysieke ontwikkeling hebben, moet je de geselecteerde spellen in detail bestuderen voordat je ze in het programma opneemt. Ze moeten binnen de macht van iedereen zijn.

Aanbevolen: