Een Film Opnemen In Mkv-formaat

Inhoudsopgave:

Een Film Opnemen In Mkv-formaat
Een Film Opnemen In Mkv-formaat

Video: Een Film Opnemen In Mkv-formaat

Video: Een Film Opnemen In Mkv-formaat
Video: Как открыть файл MKV 2024, Mei
Anonim

Er zijn momenteel veel videoformaten, maar niet elke speler op een computer en niet elke dvd-speler zal video van het mkv-formaat kunnen afspelen, maar dit is precies waar converters voor zijn uitgevonden.

Een film opnemen in mkv-formaat
Een film opnemen in mkv-formaat

instructies:

Stap 1

Er zijn momenteel veel verschillende video-afspeelformaten. Maar het komt vaak voor dat wanneer je een langverwachte film hebt gedownload, je deze niet kunt bekijken, omdat de computerspeler deze categorisch weigert af te spelen. Ja, natuurlijk kunt u de driver downloaden en installeren. Maar wat als dat niet helpt? Het kan immers zijn dat u een video van het mkv-formaat tegenkomt, waarvoor geen stuurprogramma's voor standaardspelers zijn. Het eerste dat u in dit geval kunt doen, is een video-audiospeler van internet downloaden. Maar lees, voordat u het downloadt, de specificaties (of instructies), dat wil zeggen het leesmij-bestand (dit tekstdocument is bij elk programma gevoegd). Het moet aangeven welke video- en audioformaten het programma afspeelt. Maar het is niet altijd handig om dit te doen, omdat deze zoekopdrachten behoorlijk lang kunnen duren.

Stap 2

Een gemakkelijkere manier is om het op schijf te branden of op een elektronisch medium (flashdrive) te gooien. Maar hier is de vangst. Dvd-spelers spelen in de meeste gevallen geen mkv-formaat af. Daarom heeft het geen zin om deze video in zijn pure vorm op te nemen. Maar er is een vrij eenvoudige oplossing - het is om het formaat opnieuw te maken.

Stap 3

Om het videoformaat te wijzigen, heb je een speciaal programma nodig. Er zijn veel converters, maar soms ontstaan er problemen bij het gebruik ervan. Daarom wordt aanbevolen om beproefde programma's te gebruiken. Voer in elke internetzoekmachine (e-mail, google, yandex, enz.) Total Video Converter in. Download het programma naar uw computer en installeer het.

Stap 4

Om een video te converteren, sleept u deze eenvoudig naar het geopende venster of klikt u op de knop Nieuwe taak en opent u deze nadat u het pad hebt opgegeven om de video op uw computer te vinden. Klik vervolgens op Nu converteren en kies het standaard avi-formaat dat elke dvd-speler ondersteunt. Nadat u het programma hebt gebruikt, wijzigt u het formaat, gooit u het weg naar verwisselbare media of schrijft u naar schijf. Je speler zal de geconverteerde video zeker afspelen.

Stap 5

Als alternatief kunt u een ander conversieprogramma gebruiken. Het heet ImTOO. Download het van internet evenals de vorige. Dit programma is gratis. Het wordt meestal geleverd met een sleutel. Nadat de converter is gestart, klikt u op de knop Bestand toevoegen en uploadt u uw video. Selecteer vervolgens het DivX Movie-formaat (*.avi), dat standaard is. Druk op start en wacht terwijl het programma uw bestand converteert. Schrijf het dan op en geniet van het kijken.

Aanbevolen: