Een Dvd-film Opnemen Via Nero

Inhoudsopgave:

Een Dvd-film Opnemen Via Nero
Een Dvd-film Opnemen Via Nero

Video: Een Dvd-film Opnemen Via Nero

Video: Запись CD/DVD дисков в программе NERO 2022, December
Anonim

Om je filmbibliotheek aan te vullen met een nieuwe dvd, hoef je deze niet in de winkel te kopen. U kunt een film via internet kopen en deze vervolgens overzetten naar harde media, zodat u deze op een groot tv-scherm kunt bekijken. Het Nero-programma helpt u bij het branden van een dvd-film.

Een dvd-film opnemen via Nero
Een dvd-film opnemen via Nero

Het is nodig

  • - lege dvd-r-schijf;
  • - geïnstalleerd programma Nero;
  • - bestand voor opname.

instructies:

Stap 1

Nero is een veelzijdige software voor het branden van dvd's. Met zijn hulp kunt u niet alleen videobestanden met het.avi-formaat op schijf branden, maar ook de gekopieerde afbeelding van een dvd-film (dit zijn.vob-,.bup-,.ifo-formaten).

Stap 2

Traceer zorgvuldig in welke map het voor de opname benodigde bestand is gedownload. Dit zal het verdere werk veel gemakkelijker maken: u hoeft het pad naar het bestand niet lang te schrijven. Om het proces nog verder te vereenvoudigen, zet u de video die u zoekt over naar uw bureaublad.

Stap 3

Start het Nero-programma. Als er een snelkoppeling op het bureaublad staat, dubbelklikt u erop met de linkermuisknop. Gebruik anders de opdracht "Start" - "Alle programma's" - Nero. Plaats een lege dvd-r-schijf in het station.

Stap 4

Het hoofdvenster van het Nero-programma verschijnt op het scherm. Selecteer helemaal bovenaan het schijftype - dvd. Let bij de vele icoontjes in het venster op de "filmstrip". Klik erop. De opdracht Dvd-videobestanden branden verschijnt. Selecteer deze opdracht.

Stap 5

Er wordt een nieuw venster geopend. Het zal in twee delen worden verdeeld: aan de linkerkant zie je de inhoud van de lege schijf in de drive; de bestanden op uw computer worden aan de rechterkant weergegeven. Klik om de map Video_TS aan de linkerkant van het venster te openen.

Stap 6

Navigeer aan de rechterkant naar de map met de inhoud die u op schijf wilt branden. Markeer alle videobestanden. Houd de geselecteerde objecten vast met de linkermuisknop en sleep ze naar het linkerdeel van het venster (onder het opschrift "Naam"). De map Video_TS moet geopend zijn.

Stap 7

Wanneer alle bestanden met succes naar de linkerkant van het venster zijn gekopieerd, start u de opnamewizard. Om fouten bij het kopiëren van bestanden te voorkomen, gebruikt u de aanbevolen brandsnelheid (deze staat aangegeven op de voorkant van de schijf). Als de snelheid niet is gespecificeerd, stelt u het minimum in. De opname duurt iets langer, maar de kwaliteit zal hoger zijn. Gebruik de knop "Branden" om te beginnen.

Populair per onderwerp