Een Videobestand Verzenden Send

Inhoudsopgave:

Een Videobestand Verzenden Send
Een Videobestand Verzenden Send

Video: Een Videobestand Verzenden Send

Video: Een Videobestand Verzenden Send
Video: Grote bestanden versturen 2024, Mei
Anonim

Het is vaak een gedoe om videobestanden per e-mail te verzenden, omdat ze vaak groot zijn. Een voor de hand liggende uitweg uit deze situatie is om het bestand in verschillende archiefdelen te splitsen. Ook kunnen video's en zelfs hele films worden overgedragen via services voor het delen van bestanden, ze uploaden naar een van deze services en koppelingen naar de gedownloade bestanden per e-mail verzenden.

Een videobestand verzenden send
Een videobestand verzenden send

instructies:

Stap 1

Gebruik een applicatie die het videobestand splitst. Als u bijvoorbeeld het WinRAR-archiveringsprogramma hebt geïnstalleerd, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert u de regel "Toevoegen aan archief …" in het menu. De archiver wordt gestart en op het tabblad "Algemeen" wordt het instellingenvenster geopend.

Stap 2

Zoek naar de tekst "Verdeel in volumes van grootte …" om het videobestand te splitsen. Hieronder staat de maximale grootte van de onderdelen (in bytes). Schrijf je m achter het getal, dan geef je megabytes aan (bijvoorbeeld 10 m).

Stap 3

Klik op de knop "Ok" en de archiver zal een archief met meerdere volumes in dezelfde map maken, dat zal bestaan uit bestanden van de grootte die u hebt opgegeven.

Stap 4

Bestanden kunnen nu net als alle andere informatie worden gemaild. Als u een e-mailclient op uw pc hebt geïnstalleerd, sleept u de eerste van de multivolume-archiefbestanden naar het venster voor het bewerken van brieven. Vul alle verplichte velden in en stuur je e-mail.

Stap 5

Stuurt u een brief via de website van een zoekmachine, log dan in, maak vervolgens een brief aan, vul alle velden in en zoek door te klikken op een link waarmee u een bijlage bij de brief kunt voegen. Klik erop en selecteer het eerste bestand van het multivolume-archief en klik op de knop "Openen". Doe hetzelfde met de rest van het archief.

Stap 6

De tweede manier om een video te verzenden is door deze te uploaden naar een dienst voor het delen van bestanden en de ontvanger een link te sturen om het bestand te downloaden. Ga eerst naar de service website, vul de formuliervelden in. Als u bijvoorbeeld de IFolder-service gebruikt, bestaat het eerste formulier op de servicewebsite uit slechts één veld en een knop "Openen". Klik op de knop, selecteer het bestand op uw computer en klik op "Openen".

Stap 7

Klik op het opschrift "Uploaden" om de servicescripts het bestand(en) van de computer naar de server te laten kopiëren. Dit kan enkele minuten duren, of misschien wel tientallen minuten. Het hangt allemaal af van de grootte van het geüploade bestand.

Stap 8

Zodra het downloaden van het bestand is voltooid, ziet u een tabel met een lijst met geüploade bestanden, evenals een formulier waarin u een beschrijving van het bestand kunt opgeven, een downloadwachtwoord kunt instellen en een omslagfoto kunt toevoegen.

Stap 9

Na het invullen van de vereiste velden, met vermelding van uw mailbox en captcha-code, klikt u op de link "Bevestigen" en ziet u de laatste pagina waarop u de downloadlink ziet, die naar de ontvanger moet worden verzonden.

Aanbevolen: