Een Videobestand Bewerken

Inhoudsopgave:

Een Videobestand Bewerken
Een Videobestand Bewerken

Video: Een Videobestand Bewerken

Video: Een Videobestand Bewerken
Video: Welk montageprogramma kan je het best gebruiken? | Monteren voor Beginners | Editen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Elk videobestand kan met een computer worden bewerkt. Het is mogelijk om het bestandsformaat te wijzigen voor het bekijken van video's op smartphones, PDA's, mobiele telefoons, evenals de originele resolutie van het videobestand, de soundtrack, enz. Tijdens het bewerken kun je je fantasie laten zien en je originele videoclip maken, die je niet alleen zelf kunt bekijken, maar ook aan je vrienden kunt laten zien.

Een videobestand bewerken
Een videobestand bewerken

Noodzakelijk

Computer, Ulead VideoStudio-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Download en installeer Ulead VideoStudio voor videobewerking. Start het op. In het hoofdmenu ziet u een screenshot. Dit is het hoofdvoorbeeldvenster. Dit scherm toont al uw acties.

Stap 2

Voordat u het bewerkingsproces start, moet u een bestand selecteren. Ga naar de bestandsbibliotheek en klik op de gele map. Selecteer een bestand om te bewerken, waarna het zowel in de bestandsbibliotheek als in het hoofdvenster van het programma wordt weergegeven.

Stap 3

Nu kun je beginnen met het bewerken van je video. Verplaats hiervoor de schuifregelaars op het hoofdscherm. Gebruik ze om het gedeelte van de clip te selecteren dat u wilt knippen om te bewerken. Om het geselecteerde fragment van het bestand te bewerken, klikt u met de rechtermuisknop op de videoclip in het bibliotheekmenu en sleept u het bestand naar beneden zonder de knop los te laten. Helemaal onderaan het programmavenster staat de tijdlijn. Sleep het bestand daarheen totdat de muisaanwijzer verandert.

Stap 4

Nu kan het geselecteerde fragment van het bestand worden gewijzigd. Klik op de werkbalk op het pictogram "schaar". Selecteer waar u het bestand wilt gaan bewerken en de sectie die u wilt verwijderen. Als resultaat heb je twee videoclips. Selecteer het stuk dat u hebt gesneden en verwijder het. Via de werkbalk kunt u de clip wijzigen, bewerken, fragmenten invoegen en verwijderen en andere noodzakelijke acties uitvoeren.

Stap 5

Nadat u uw correcties in de videoclip hebt aangebracht, klikt u in het hoofdvenster van het programma op de regel "Project". Het videobestand dat je hebt bewerkt, wordt afgespeeld. Als je wilt, kun je iets corrigeren, verwijderen of toevoegen.

Stap 6

Klik vervolgens op het tabblad "Bronnen" en vervolgens op "Videobestand maken". Selecteer vervolgens het uitvoerformaat voor het opslaan van het videobestand, de resolutie. Nadat u alle opties hebt geselecteerd, voert u een bestandsnaam in en klikt u op Opslaan. Het bestand wordt op uw computer opgeslagen.

Aanbevolen: