Hoe Te Bellen Van Computer Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bellen Van Computer Naar Telefoon
Hoe Te Bellen Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Te Bellen Van Computer Naar Telefoon

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: TELEFOON GEBRUIKEN VIA PC! | Tutorial 2023, Januari-
Anonim

Om een ​​video- of audiodialoog te voeren met familie en vrienden van computer naar computer, moet u op het internet zijn op het moment van communicatie. Maar wat als uw gesprekspartner niet op internet zit, maar zijn telefoonnummer wel bekend is? Of wil je bijvoorbeeld met een vriend praten die gewoon geen computer heeft?

Hoe te bellen van computer naar telefoon
Hoe te bellen van computer naar telefoon

Waar is de uitgang?

Om van een computer naar een telefoon te bellen - vast of mobiel mobiel - kunt u de diensten van dezelfde populaire programma's Skype of Mail-Agent gebruiken, met behulp waarvan miljoenen internetgebruikers communiceren voor communicatie. In tegenstelling tot de verbinding van het type "computer-naar-computer", waar zelfs videogesprekken gratis zijn, moet u in dit geval geld op de rekening van een of ander geselecteerd programma hebben. Dit komt door de natuurlijke botsing van belangen van twee verschillende eigenaren. De kosten van een minuut gesprek, vooral in sommige gebieden en met name in het buitenland, zullen u aangenaam verbazen.

Het verschil tussen de programma's is dat het aanvullen van uw persoonlijke Skype-portemonnee "euro's" vereist. Het Mail.Ru Agent-programma maakt schikkingen met klanten voor roebels.

Hoe te bellen via Mail.Ru Agent

Ga naar de hoofdpagina van het programma om vanuit de agent te bellen. In het bovenste menu is de derde van links het handsetpictogram. Als u dan geld op uw account heeft, wordt naast het pictogram het momenteel beschikbare resterende bedrag weergegeven. Ga erop door met een enkele muisklik op de linkermuisknop. Op de pagina die wordt geopend, ziet u een virtuele dialer. Rechts ervan staat een kolom met belgeschiedenis. Als u geld op uw rekening heeft staan, kiest u het gewenste nummer en klikt u op "Bellen". Als u een abonnee al een keer hebt gebeld, zoekt u het nummer op in de lijst en drukt u op. Het nummer wordt automatisch gekozen.

Om te bellen via Skype is de procedure hetzelfde. Zoek op de hoofdpagina het pictogram van de handset en verplaats de cursor. Er wordt een inscriptie geopend: "Oproepen naar mobiele en vaste telefoons met behulp van de kiezer."

Een rekening openen en financieren?

Om een ​​account te openen en vervolgens aan te vullen, gaat u naar uw persoonlijke account en klikt u op het pictogram "Account aanvullen". De pagina bevat een breed scala aan betaalmethoden: via communicatiewinkels en -terminals, met elektronisch geld, plastic kaarten en mobiele betalingen. Wanneer u voor de eerste keer geld stort, wordt er een individuele rekening voor u geopend waarvan het nummer altijd op de hoofdpagina van de Mile-agent wordt weergegeven. Als u zelden belt, wordt het gesprek per minuut betaald. Voor degenen die regelmatig naar telefoons bellen, raadt het programma aan om tarieven te kopen die bij u passen, waardoor u geld kunt besparen.

Voordelen

Het voordeel van bellen via een laptop, netbook naar een telefoon is dat er meerdere mensen tegelijk aan een gesprek kunnen deelnemen. Hetzelfde is mogelijk als u een vaste pc heeft. Om dit te doen, heb je alleen een luidspreker en een gewone microfoon nodig, wat praktisch een standaardtoepassing is van elke computer.

Populair per onderwerp