Een Tekstdocument Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Tekstdocument Herstellen
Een Tekstdocument Herstellen

Video: Een Tekstdocument Herstellen

Video: Een Tekstdocument Herstellen
Video: Clickx 273 - Beschadigd Word bestand herstellen 2024, Mei
Anonim

De meeste persoonlijke documenten, belangrijke werk- en schoolbestanden en vele andere gedrukte teksten en tabellen zijn tegenwoordig opgenomen in het Microsoft Word-formaat, maar soms blijken de opgeslagen Word-bestanden om de een of andere reden beschadigd en ontoegankelijk. Als het bestand in een enkele kopie bestond en automatisch documentherstel in Word niet werkt, haast u dan niet om boos te worden - het kan worden hersteld met een afzonderlijk hulpprogramma voor Word Recovery Toolbox.

Een tekstdocument herstellen
Een tekstdocument herstellen

instructies:

Stap 1

Download en installeer het hulpprogramma en zoek het beschadigde tekstdocument op in een van de formaten die door het programma worden ondersteund - doc, rtf, docx en andere. De interface van het hulpprogramma is heel eenvoudig en zelfs een niet-professionele computergebruiker kan ermee omgaan.

Stap 2

Upload het bestand naar Word Recovery Toolbox en ga vervolgens naar de lijst met snelle toegang tot documenten die in het programma zullen verschijnen. Zoek het gewenste bestand in deze lijst en klik erop met de linkermuisknop. Start het scanproces door op de bijbehorende toets te drukken.

Stap 3

Even geduld - afhankelijk van de bestandsgrootte kan het scannen enige tijd duren. Nadat de scan is voltooid, kunt u het herstelde document bekijken en begrijpen welk percentage van de informatie is hersteld en of een deel van de informatie verloren is gegaan tijdens het scanproces.

Stap 4

Bovendien kunt u proberen het beschadigde bestand als platte tekst op te slaan zonder opmaak door de optie Opslaan als vlakke tekst in het programmamenu te selecteren. Geef het nieuwe tekstdocument een willekeurige naam en sla het op uw harde schijf op. Lees indien nodig het documentherstelrapport van de Word Recovery Toolbox.

Stap 5

U kunt met dit programma een document herstellen na elke beschadiging, of het nu een systeemfout is of een virusinfectie tijdens het verzenden per e-mail. Het herstelprogramma werkt op alle Windows-besturingssystemen, inclusief Vista en ondersteunt alle versies van Microsoft Word.

Aanbevolen: