Hoe Maak Je Een Harde Schijf Schoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Harde Schijf Schoon
Hoe Maak Je Een Harde Schijf Schoon

Video: Hoe Maak Je Een Harde Schijf Schoon

Video: Hoe Maak Je Een Harde Schijf Schoon
Video: SSD / C Schijf 100% vol? Hoe je in Windows 10 je harde schijf of ssd snel kunt opruimen 2024, Mei
Anonim

Bij veelvuldig gebruik van de computer verzamelt de harde schijf tijdelijke bestanden die niet nodig zijn voor het systeem. Deze bestanden nemen vrije ruimte op uw harde schijf in beslag. Als er geen idee is waar deze tijdelijke bestanden zich kunnen bevinden, kunnen gespecialiseerde programma's helpen. Hun geheugen bevat de waarden van mappen waarin tijdelijke bestanden zich kunnen bevinden. Tijdens het proces kan het hulpprogramma onnodige tijdelijke bestanden volledig opschonen.

Hoe maak je een harde schijf schoon
Hoe maak je een harde schijf schoon

Noodzakelijk

Auslogics BoostSpeed-software

instructies:

Stap 1

Auslogics BoostSpeed is een snelle en nauwkeurige tool voor het omgaan met constant verschijnende tijdelijke bestanden. Voer het programma uit - het hoofdvenster van het programma verschijnt voor u.

Stap 2

Klik op het menu "Beeld" in het hoofdvenster van het programma - selecteer "Systeemcontrole".

Stap 3

Om algemene scaninstellingen voor uw systeem te configureren, klikt u op de knop Scaninstellingen weergeven.

Stap 4

Vink in de lijst met nieuwe scanparameters die wordt geopend het vakje aan naast het item "Nutteloze bestanden" - klik vervolgens op de knop "Scannen".

Stap 5

Na deze stappen ziet u een zoekvenster voor ongebruikte programma's die zich op de harde schijf van uw computer bevinden.

Stap 6

Aan het einde van de zoekopdracht geeft het programma het aantal gevonden en ongebruikte bestanden weer. Als er ongebruikte bestanden in het systeem zijn gevonden, gebruik dan het item "Repareren" om ze te verwijderen.

Stap 7

De volledige verwijdering van gevonden en ongebruikte bestanden begint, de duur van deze bewerking is afhankelijk van het aantal en de grootte van alle gevonden bestanden.

Stap 8

Nadat alle ongebruikte bestanden zijn verwijderd, wordt volledige informatie over het aantal verwijderde bestanden weergegeven, evenals een link naar een gedetailleerd rapport. Sluit het venster door op de knop "Sluiten" te klikken. Om de vrije ruimte te controleren, gaat u naar "Deze computer" en bekijkt u de eigenschappen van de schijven. De vrije ruimte moet toenemen.

Aanbevolen: