Een Externe Computer Aanzetten

Inhoudsopgave:

Een Externe Computer Aanzetten
Een Externe Computer Aanzetten

Video: Een Externe Computer Aanzetten

Video: Een Externe Computer Aanzetten
Video: PC AANZETTEN MET TELEFOON! | Tutorial 2024, Mei
Anonim

De externe computer is een virtuele server waarop een besturingssysteem draait. Je kunt verschillende programma's installeren, games spelen, chatten op internet en nog veel meer.

Een externe computer aanzetten
Een externe computer aanzetten

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - computer;
  • - serveerder.

instructies:

Stap 1

Om een externe computer in te schakelen, moet u eerst een server aanschaffen. In de regel zijn er momenteel veel diensten op internet die servers verkopen en verhuren. U kunt bijvoorbeeld een server huren die u leuk vindt volgens de parameters op een speciale service reg.ru. Kies degene die het beste bij uw behoeften past, omdat u wilt dat de systeemparameters overeenkomen met uw vereisten.

Stap 2

Zodra er een server bij u is gekocht of gehuurd, kunt u beginnen met het opzetten. Verbind het internet met uw computer. Normaal gesproken moet de verbinding minimaal 128 kb/s zijn. Dit is nodig zodat u alle systeemparameters van de server in realtime kunt gebruiken, dat wil zeggen het virtuele besturingssysteem. Ga vervolgens op uw computer naar "Start". Klik vervolgens op "Alle programma's" en selecteer "Standaard". Zoek de kolom met de naam "Verbinding met extern bureaublad".

Stap 3

U ziet een klein venster waarin u de gegevens moet invullen om in te loggen op de externe computer. Voer alle gegevens in die u heeft gekregen bij het registreren van een nieuwe server. Voer op het tabblad "Computer" de server in, namelijk de nummers waaronder deze server in het systeem staat. Op het tabblad "Gebruiker" moet u de naam invoeren van de beheerder die de server beheert. Klik op de knop "Verbinden".

Stap 4

Als alle gegevens correct zijn ingevoerd, zal het systeem u automatisch verbinden met de server en een venster weergeven waarin u een wachtwoord moet invoeren voor toegang. Voer alle gegevens correct in, omdat meerdere pogingen om het verkeerde wachtwoord in te voeren ertoe kunnen leiden dat de server enige tijd wordt geblokkeerd vanwege systeemstoringen. Klik op de knop "Verbinden". Vervolgens wordt u naar uw virtuele externe computer gebracht. Het menu is volledig hetzelfde als in het besturingssysteem van de computer.

Aanbevolen: