Hoe Strepen Op De Monitor Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Strepen Op De Monitor Te Verwijderen
Hoe Strepen Op De Monitor Te Verwijderen

Video: Hoe Strepen Op De Monitor Te Verwijderen

Video: Hoe Strepen Op De Monitor Te Verwijderen
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, Maart
Anonim

De vegen op de monitor komen vaak voor na onjuiste verzorging van het uiterlijk. Dit geldt vooral voor glanzende oppervlakken. Om hun uiterlijk te voorkomen, hoeft u alleen maar het juiste reinigingsmiddel te kiezen voor het reinigen van de oppervlakken van monitoren.

Hoe strepen op de monitor te verwijderen
Hoe strepen op de monitor te verwijderen

instructies:

Stap 1

Bepaal het type matrix voor uw monitor. Voer hiervoor de naam van het model in een zoekmachine in en bekijk de specificatie. Onthoud het type schermmatrix om te navigeren in de keuze van tools.

Stap 2

Koop schermdoekjes bij elke computerwinkel. Het is het beste om ze te kopen op basis van uw schermtype, en pas ook op dat u niet te nat wordt, omdat ze lelijke strepen op uw monitor kunnen achterlaten.

Stap 3

Schaf een vlekvrije monitorvloeistof aan die ook geschikt is voor uw type schermmatrix. Dit kan je servetten vervangen als je ze niet vindt. Gebruik een pluisvrije doek om stof en strepen van de monitor te verwijderen, breng er eerst een beetje spray op aan. Veeg het scherm vervolgens schoon met een schone doek. U kunt dit het beste doen met de monitor uitgeschakeld en losgekoppeld van de stroombron.

Stap 4

Je kunt ook zonder speciale producten door een zachte doek te gebruiken, maar het resultaat zal iets slechter zijn dan wanneer je ze gebruikt. Om dit te doen, bevochtigt u het met warm water, verwijdert u een laag stof van het oppervlak van de monitor en verwijdert u strepen met een schone, vochtige doek.

Stap 5

Druk nooit op de dobbelsteen, omdat u deze kunt beschadigen. In het beste geval vallen een paar pixels net uit het raster. Reinig de monitor ook van strepen, nadat u hem eerder van de voeding hebt losgekoppeld.

Stap 6

Gebruik een speciale set gereedschappen voor het reinigen van monitoren. Deze kits bevatten meestal doekjes en een speciale vloeistof om vlekken op de monitor te verwijderen. Tafelbladdoekjes en reinigingsdoekjes voor optische schijven. Houd er ook rekening mee dat als u een conventionele CRT-monitor heeft, er ook een speciale kit is voor het verwijderen van stof en strepen van glazen oppervlakken, maar u kunt hier elke glasreiniger gebruiken.

Aanbevolen: