Hoe De Achterkant Van De Monitor Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achterkant Van De Monitor Te Verwijderen
Hoe De Achterkant Van De Monitor Te Verwijderen

Video: Hoe De Achterkant Van De Monitor Te Verwijderen

Video: Hoe De Achterkant Van De Monitor Te Verwijderen
Video: Hoe te verwijderen krassen op de monitor met olijfolie 2024, April
Anonim

Het verwijderen van de achterkant van de monitor is niet altijd eenvoudig, sommige modellen bevatten nogal complexe behuizingsontwerpen, waarvoor u de hulp van een specialist nodig heeft.

Hoe de achterkant van de monitor te verwijderen
Hoe de achterkant van de monitor te verwijderen

Het is nodig

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de fabrikanten geen lijm hebben gebruikt om de achter- en voorpanelen vast te zetten bij het monteren van uw monitormodel. Dit is vrij zeldzaam, maar als je zo'n model tegenkomt, vergeet het dan thuis te demonteren. Lees ook de garantievoorwaarden voor uw apparaat - in de meeste gevallen maken de tekenen van het openen van de monitorafdekking uw garantieverplichtingen van de verkoper en de fabrikant ongeldig.

Stap 2

Haal de monitor van de standaard. Draai het ondersteboven en zorg ervoor dat het oppervlak waterpas is, anders kunt u het scherm onherstelbaar beschadigen. Verwijder alle zichtbare schroeven aan de achterkant van de monitor. Wrik het omhoog en probeer het te verwijderen zonder extra hulpmiddelen te gebruiken.

Stap 3

Als de hoes niet loskomt, plaats de monitor dan op een tafel; als hij onstabiel is, vraag dan iemand om hem opzij te houden. Plaats een dunne platte schroevendraaier tussen beide delen en sla er lichtjes op met uw hand. In dit geval moet het deksel eraf komen.

Stap 4

Als de bovenstaande stappen niet hebben geholpen, vindt u instructies voor het demonteren in de documentatie bij de monitor of op internet. Houd er rekening mee dat sommige LG- en Samsung-modellen erg moeilijk te demonteren zijn. In L1982 is het bijvoorbeeld erg problematisch om de monitor van de standaard te halen, waarna er mogelijk speciale apparatuur nodig is om de hoes te verwijderen, omdat de randen van de monitordelen erg strak op elkaar zijn aangesloten.

Stap 5

Demonteer ook geen monitoren waarvan de voor- en achterkant geen grote openingen hebben en niet kunnen worden verwijderd nadat de bouten zijn losgedraaid. Houd er bij het verwijderen van de kap van de laptopmonitor ook rekening mee dat veel Sony- en Apple-modellen lijm gebruiken om computeronderdelen aan te sluiten, dus u moet de demontage overlaten aan specialisten van het servicecentrum.

Aanbevolen: