Hoe Blauwe Strepen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Blauwe Strepen Te Verwijderen
Hoe Blauwe Strepen Te Verwijderen

Video: Hoe Blauwe Strepen Te Verwijderen

Video: Hoe Blauwe Strepen Te Verwijderen
Video: 18 GEWELDIGE IDEEËN MET WD-40 2024, April
Anonim

Het probleem van blauwe strepen aan de boven- en onderkant van het scherm van een mobiel apparaat bij het installeren van nieuwe skins is bekend bij veel Nokia-gebruikers. Gelukkig kan de taak om vervelende strepen te verwijderen zonder al te veel moeite worden gedaan met een enkele downloadbare applicatie.

Hoe blauwe strepen te verwijderen
Hoe blauwe strepen te verwijderen

Noodzakelijk

Nokia Thema Studio

instructies:

Stap 1

Open de https://www.developer.nokia.com-pagina van de officiële Nokia-website in uw browser en voltooi de registratieprocedure. Dit is vereist om Nokia ThemeStudio te downloaden, wat nodig is om de blauwe balken aan de boven- en onderkant van het scherm van het mobiele apparaat te verwijderen bij het installeren van nieuwe skins. De applicatie zelf en het verkrijgen van een sleutel ervoor zijn gratis, maar de bestaande tijdslimiet voor het gebruik van de proefversie vereist gebruikersregistratie.

Stap 2

Download en installeer Nokia ThemeStudio-software.

Stap 3

Voer de geïnstalleerde applicatie uit en ga naar het tabblad Help van het hoofdvenster van de applicatie.

Stap 4

Specificeer de sectie "Registratie" en voer de login- en wachtwoordgegevens in die werden gebruikt bij het registreren op de site in de daarvoor bestemde velden.

Stap 5

Bepaal de seriecode die nodig is om de toepassing te activeren en kopieer deze naar het registratievenster van de toepassing.

Stap 6

Download de transparante achtergrond voor installeerbare thema's van internet en geef het gewenste thema op in het toepassingsvenster van Nokia ThemeStudio.

Stap 7

Ga naar de Idle tab van het programmavenster en selecteer de Idle Scree sectie.

Stap 8

Voeg het eerder geladen transparante achtergrondfragment in de velden Achtergrond (inactief statusgebied) en Achtergrond (inactief softkeygebied) in en sla de geselecteerde wijzigingen op.

Stap 9

Zorg ervoor dat de achtergrond van het hoofdscherm is opgegeven in het tabblad Inactief in het veld Achtergronden (hoofd) en de achtergrond als achtergrond in het tabblad Standaard in het veld Achtergrond (hoofd). Dit is vereist om de geselecteerde achtergrond in alle menu's weer te geven, behalve het standaardraster van pictogrammen.

Stap 10

Ga naar het tabblad Hoofdmenu en selecteer het item Rasterweergave.

Stap 11

Zorg ervoor dat de achtergrondachtergrond van het geselecteerde thema is opgegeven in het veld Achtergrond (rasterweergave) en sla de geselecteerde wijzigingen op.

Aanbevolen: