Geluidsinstellingen Herstellen

Inhoudsopgave:

Geluidsinstellingen Herstellen
Geluidsinstellingen Herstellen

Video: Geluidsinstellingen Herstellen

Video: Geluidsinstellingen Herstellen
Video: Windows 10: geluidsinstellingen 2024, Mei
Anonim

Wanneer u uw computer gebruikt, worden de audio-instellingen gewijzigd van de standaardinstellingen voor multimedia-inhoud. Dit werkt niet altijd goed voor de adapter.

Geluidsinstellingen herstellen
Geluidsinstellingen herstellen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Verwijder de stuurprogramma's voor uw geluidskaart uit de lijst met programma's die in het systeem zijn geïnstalleerd in het configuratiescherm van uw computer. Start uw computer opnieuw op en reinig voor de zekerheid het register van het besturingssysteem met behulp van speciaal ontworpen hulpprogramma's die op internet te vinden zijn.

Stap 2

U kunt het register ook handmatig van items wissen als u over de vaardigheden beschikt om ermee te werken, maar het wordt aanbevolen om eerst een kopie van de werkende systeemconfiguratie te maken.

Stap 3

Download de nieuwste stabiele versie van stuurprogramma's voor uw geluidskaart van de officiële website van de fabrikant van het apparaat en installeer ze vervolgens op uw computer met behulp van de wizard Hardware toevoegen, of gewoon door het gedownloade software-installatieprogramma uit te voeren. Start uw computer opnieuw op en de geluidsinstellingen keren terug naar hun oorspronkelijke staat.

Stap 4

Als u de stuurprogramma's van de geluidsadapter niet opnieuw wilt installeren, zet u de geluidsinstellingen terug naar hun standaardinstellingen door de status van het besturingssysteem terug te draaien. Deze actie mag alleen worden uitgevoerd als er geen significante wijzigingen zijn aangebracht sinds de installatie van het stuurprogramma voor de geluidskaart tot de huidige datum, omdat ze allemaal worden geannuleerd.

Stap 5

Open het menu Start en navigeer naar de lijst met standaardhulpprogramma's. Kies ervoor om het besturingssysteem te herstellen, maak uzelf vertrouwd met de belangrijkste punten van deze bewerking.

Stap 6

Sla gebruikersbestanden en programmaconfiguratie-instellingen op die u in de toekomst opnieuw moet installeren of configureren, start systeemherstel en geef een datum op die zo dicht mogelijk bij het tijdstip ligt waarop u de instellingen van de geluidsadapter hebt gewijzigd. Wacht tot de computer opnieuw is opgestart en controleer of het geluid werkt.

Aanbevolen: