Hoe De Snelheid Van Download Master Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Download Master Te Verhogen
Hoe De Snelheid Van Download Master Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Download Master Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Download Master Te Verhogen
Video: Носки- следки на двух спицах БЕЗ ШВА. ПОДРОБНЫЙ мастер класс. 2024, Mei
Anonim

Download Master is een populair hulpprogramma voor downloaden van internet, waarmee u verschillende bestanden in verschillende streams kunt downloaden met de maximale snelheid die beschikbaar is voor uw internetkanaal en computer. Om het programma zo efficiënt mogelijk te laten werken, moet u de juiste instellingen maken.

Hoe de snelheid van Download master te verhogen
Hoe de snelheid van Download master te verhogen

instructies:

Stap 1

Start het Download Master-venster en ga naar de opties op het tabblad "Service" - "Instellingen". Om instellingen te maken, kunt u ook het pictogram in de programmawerkbalk gebruiken.

Stap 2

Om uw snelheid te maximaliseren, selecteert u uw verbindingstype in het gedeelte "Verbinding". Als u bijvoorbeeld een telefoonmodem of GPRS-gegevenskanaal gebruikt, stelt u de parameter Inbellen in. Als u 3G gebruikt, selecteert u ook het juiste item. Om verbinding te maken en te downloaden via een lokaal netwerk, selecteert u de optie T1 / LAN. Als u bent aangesloten op een snel internetnetwerk, kiest u 10 Mb DSL / Kabel / Overig.

Stap 3

Geef in het gedeelte "Snelheid" de waarde "Maximum" op. Dit zal het maximale bedrag van uw netwerkbronnen voor het programma in het systeem toewijzen. Ga daarna naar de subsectie "HTTP / FTP-instellingen". Daar kunt u het vakje naast "Automatisch ontvangen van IE" in het veld User-Agent aanvinken.

Stap 4

Ga naar het gedeelte 'Downloads'-instellingen aan de linkerkant van het menu. Voer in de regel "Maximum aantal secties per download" de waarde 8 in. Instellingen voor het verkrijgen van de maximaal mogelijke downloadsnelheid van bestanden zijn voltooid. Sla uw wijzigingen op en start het programma opnieuw.

Stap 5

De snelheid van het downloaden van bestanden in het programma hangt rechtstreeks af van de mogelijkheden van uw internetkanaal en de bandbreedte. De downloadsnelheid kan worden beïnvloed door het gelijktijdige gebruik van andere hulpprogramma's met de Download Master die verkeer van internet halen. Voer bijvoorbeeld geen torrent- of P2P-client tegelijk met het programma uit als u de beste downloadsnelheid wilt krijgen. In sommige gevallen kan de downloadsnelheid worden beperkt door de gegevensbron zelf. Het hangt af van de beperkingen die worden opgelegd aan de snelheid van de bestandsoverdracht door de site waarvan de download is gemaakt.

Aanbevolen: