Hoe U Uw Login Schrijft

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Login Schrijft
Hoe U Uw Login Schrijft

Video: Hoe U Uw Login Schrijft

Video: Hoe U Uw Login Schrijft
Video: #1 PHP Login met MySQL database (MD5) [Nederlands/Dutch] (Deel 1/3) 2024, Mei
Anonim

Als u een actieve internetgebruiker bent, wordt u vroeg of laat geconfronteerd met de vraag om u te registreren op een netwerkbron, of het nu een informatiedienst, een sociaal netwerk, een forum of een bestandswisselaar is. Een voorwaarde voor het aanmaken van een account is het schrijven van een login. Om een originele en tegelijkertijd handige login te vinden, is het belangrijk om verschillende aanbevelingen op te volgen.

Hoe u uw login schrijft
Hoe u uw login schrijft

instructies:

Stap 1

Uw login moet uniek zijn om uw persoonlijkheid en belang te benadrukken. Tegelijkertijd moet het sonoor zijn en goed onthouden. Maak geen standaard logins zoals "kisa333" of "irina88" - er zijn al genoeg gebruikers met dergelijke logins.

Stap 2

U kunt een login kiezen door simpelweg uw voornaam en achternaam te combineren. U kunt bijvoorbeeld aan het begin of aan het einde van een achternaam de eerste letter van de naam schrijven. Login "kshepeleva" of "volkov-v" zal origineel en gemakkelijk te onthouden zijn.

Stap 3

Als u nummers wilt toevoegen aan uw login, kunt u beter uw geboortedatum of uw telefoonnummer gebruiken. Bijvoorbeeld "stanislav1984" of "irishka-8826". Ook geschikt zijn de verjaardagen van familie en vrienden, gedenkwaardige data en jubilea, of data waar je iets mee te maken hebt.

Stap 4

Om de login er formeler uit te laten zien, kunt u deze met een hoofdletter schrijven, aangezien u gewoonlijk uw voor- en achternaam schrijft. Hoewel dergelijke logins een serieus nadeel hebben: niet alle sites op internet herkennen lettertypen in hoofdletters, dus er kan een fout optreden bij het invoeren van een login die met een hoofdletter begint. Als je problemen hebt met inloggen op de site, probeer dan een login te schrijven met alleen kleine letters.

Stap 5

U kunt een login aanmaken door simpelweg uw e-mailadres te kopiëren. In dit geval hoeft u geen onnodige informatie te onthouden, hoewel het onwaarschijnlijk is dat een dergelijke login als origineel wordt beschouwd.

Aanbevolen: