Hoe U Uw Foto Kunt Corrigeren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Foto Kunt Corrigeren
Hoe U Uw Foto Kunt Corrigeren

Video: Hoe U Uw Foto Kunt Corrigeren

Video: Hoe U Uw Foto Kunt Corrigeren
Video: Foto Traceren, Nog nooit zo makkelijk! 2024, Mei
Anonim

Er zijn speciale grafische editors voor het corrigeren van afbeeldingen. Afhankelijk van het vaardigheidsniveau in het bewerken van gebruikersafbeeldingen, kunt u een programma kiezen met een optimale set functies.

Hoe u uw foto kunt corrigeren
Hoe u uw foto kunt corrigeren

Noodzakelijk

grafische editor

instructies:

Stap 1

Download van internet of koop op een andere manier een grafische editor. Hier is het programma Adobe Photoshop of zijn analogen heel geschikt. Als u niet over de vaardigheden beschikt om met foto-editors te werken, gebruik dan eenvoudigere softwaretools, bijvoorbeeld Arc Soft Photo Studio. Installeer de software op je computer en open je foto via het menu Bestand.

Stap 2

Elimineer kleine defecten in de foto met behulp van de tools in het paneel aan de linkerkant. Gebruik het menu Bewerken om de helderheid, het contrast, de belichting en de kleurbalans aan te passen. Om defecten te maskeren, gebruikt u het gereedschap Kloonstempel, waarbij u als basis een monster neemt van een specifiek deel van het scherm. Gebruik het Glow-filter voor een gloeiend effect.

Stap 3

Als er sporen van bewerking op uw gecorrigeerde afbeelding zijn, verzwak dan de effecten. Gebruik daarna, indien nodig, het filter "Vervagen" en kies de parameters die het meest geschikt zijn voor dit geval. Om te veel vervaging te voorkomen, verkleint u de afbeeldingsgrootte en gebruikt u bicubische interpolatie.

Stap 4

Om speciale effecten aan uw foto's toe te voegen die niet in de standaardeditor staan, gebruikt u het downloaden van kant-en-klare bewerkingsbestanden met een voorbeeld van het resultaat, bijvoorbeeld bestanden met de.atn-extensie, die kunnen worden gedownload van deviantart.com. Ze worden in het actievenster van het Adobe Photoshop-programma geladen en voeren zelf alle noodzakelijke transformaties met de afbeelding uit.

Stap 5

Als je in de toekomst met de verwerking van fotografie te maken krijgt, download dan videocursussen met Photoshop, zelfs als je in een andere editor werkt, hebben ze een vergelijkbaar werkprincipe.

Aanbevolen: