Hoe U Uw Foto Er Schitterend Uit Kunt Laten Zien

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Foto Er Schitterend Uit Kunt Laten Zien
Hoe U Uw Foto Er Schitterend Uit Kunt Laten Zien

Video: Hoe U Uw Foto Er Schitterend Uit Kunt Laten Zien

Video: Hoe U Uw Foto Er Schitterend Uit Kunt Laten Zien
Video: hoe voeg ik fotos toe aan de foto gallery in wordpress 2024, Mei
Anonim

Glanzende afbeeldingen worden vaak gevonden als avatars van gebruikers van internetbronnen of wenskaarten. Met Photoshop kunt u een vergelijkbare animatie maken en deze op uw eigen foto plaatsen.

Hoe u uw foto er schitterend uit kunt laten zien
Hoe u uw foto er schitterend uit kunt laten zien

Het is nodig

  • - Photoshop-programma;
  • - de foto.

instructies:

Stap 1

Open de foto waaraan u geanimeerde glitters wilt toevoegen in Photoshop met Ctrl + O of de opdracht Openen in het menu Bestand.

Stap 2

Selecteer de gebieden van de foto waar de glitters zich bevinden. Dit kan met elk van de selectietools, maar de gemakkelijkste manier om meerdere gebieden in een afbeelding te selecteren, is door de snelmaskermodus te gebruiken. Druk op de Q-toets om deze modus in te schakelen.

Stap 3

Verf over de fragmenten op de foto waar de glitters worden geplaatst met behulp van het penseel. Ongeacht welke kleur je als hoofdkleur hebt, het penseel in de snelle maskermodus schildert over de afbeelding met rood.

Stap 4

Verlaat de snelmaskermodus met dezelfde toets Q. Keer de gemaakte selectie om met de optie Omkeren in het menu Selecteren.

Stap 5

Kies een glitterpenseel. Ga hiervoor naar het palet Penselen en klik op het tabblad Vorm penseeluiteinde. Selecteer in het geopende venster een van de Star-penselen door op de afbeelding te klikken.

Stap 6

Pas je penseel aan. Om dit te doen, klikt u op het tabblad Verstrooiing en past u de waarde van de Scatter-parameter in dit tabblad aan, afhankelijk van hoe groot de spreiding van glitters is die u nodig hebt. Hoe meer u de waarde van deze parameter aanpast, hoe groter de spreiding zal zijn. Schakel het selectievakje Beide assen in.

Stap 7

Bereid een van de frames van de toekomstige animatie voor. Om dit te doen, maakt u een nieuwe laag met de optie Laag in de groep Nieuw van het menu Laag. Schilder op deze laag lichtjes over de geselecteerde gebieden met glitters door de muis erover te slepen. Als blijkt dat de glitters te klein zijn, maakt u de laatste actie ongedaan met de combinatie Ctrl + Z en vergroot u de grootte van het penseel in het tabblad Vorm van penseeluiteinde van het palet Penselen door de parameter Diameter te wijzigen.

Stap 8

Om de glitter echt te laten glanzen, moet je verschillende lagen penseelafdrukken maken. Maak nog twee lagen en schilder op elk van hen lichtjes over de geselecteerde gebieden met willekeurig verspreide sterretjes.

Stap 9

Open het palet Animatie om animaties te maken. Dit kan met de optie Animatie in het menu Venster. Schakel in het lagenpalet alle lagen uit behalve de foto en de onderste rij glitters door op de afbeelding in de vorm van een oog links van de laag te klikken. Wanneer u het animatiepalet opent, wordt automatisch het eerste frame gemaakt met afbeeldingen van alle zichtbare lagen.

Stap 10

Maak nog een animatieframe. Klik hiervoor op de gevouwen bladknop onderaan het animatiepalet. Maak de tweede glitterlaag zichtbaar. U zult merken dat hierna de inhoud van het tweede frame is gewijzigd.

Stap 11

Voeg op dezelfde manier nog een frame toe. Schakel bij het maken de bovenste glitterlaag in het lagenpalet in en schakel de glitters uit die zich het dichtst bij de foto bevinden.

Stap 12

Pas de duur van de frames aan. Selecteer hiervoor alle frames in het animatiepalet door op het eerste en laatste frame te klikken terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt. Klik op het driehoekje onder aan een frame en selecteer een waarde uit de lijst.

Stap 13

Controleer het resultaat door het afspelen aan te zetten met de knop Afspelen, die zich onder het animatiepalet bevindt. Verkort indien nodig de duur van de frames of corrigeer de kleur van de glitters. Om de kleur te wijzigen, klikt u op de laag waarop u de glitterkleur wilt wijzigen. Gebruik de optie Tint / Verzadiging in de groep Aanpassing van het menu Afbeelding om het filtervenster te openen en de gewenste tint aan te passen.

Stap 14

Sla de glanzende afbeelding op als een.gif"

Aanbevolen: