Opstarten Invoeren

Inhoudsopgave:

Opstarten Invoeren
Opstarten Invoeren

Video: Opstarten Invoeren

Video: AUTO IMPORTEREN VAN A TOT Z | BOVAG 2022, December
Anonim

In elke versie van het Windows-besturingssysteem kunt u zien welke programma's gelijktijdig met het opstarten van het systeem starten en, indien nodig, onnodige applicaties uit het opstarten verwijderen.

Het gedeelte "Opstarten" bevindt zich in het systeemmenu "Systeemconfiguratie"
Het gedeelte "Opstarten" bevindt zich in het systeemmenu "Systeemconfiguratie"

instructies:

Stap 1

Het gedeelte "Opstarten" bevindt zich in het systeemmenu "Systeemconfiguratie". Om het menu te openen, gebruikt u de "sneltoetsen" Win + R (tegelijkertijd op de Windows-logotoets en de R-toets drukken). Voer in het venster dat verschijnt de opdracht msconfig in en klik op de knop "OK" of de Enter-toets.

Stap 2

Er kan een andere methode worden gebruikt. Open het menu Start en selecteer de opdracht Uitvoeren. Als je Windows 7 hebt, kun je de opdracht Uitvoeren vinden in het gedeelte Alle programma's - Accessoires. Typ msconfig in het invoerveld en druk op Enter of OK.

Stap 3

Klik in het dialoogvenster dat wordt geopend op het tabblad "Opstarten". Dit is precies de plaats waar u kunt voorkomen of toestaan ​​dat dit of dat programma wordt gestart op het moment dat Windows wordt opgestart. Door het vakje naast een toepassing aan te vinken, wordt het automatisch geladen ingeschakeld en als u het vakje uitschakelt, wordt het uitgeschakeld.

Populair per onderwerp