Hoe Maak Je Een Handtekening In Bat

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Handtekening In Bat
Hoe Maak Je Een Handtekening In Bat

Video: Hoe Maak Je Een Handtekening In Bat

Video: Hoe Maak Je Een Handtekening In Bat
Video: Hoe Strik van satijn linten / Eenvoudige Manier om strik 2024, Mei
Anonim

Het Bat-programma fungeert als e-mailclient om het werken met elektronische correspondentie te optimaliseren. Het ondersteunt ook het aanpassen van items, zoals het toevoegen van een handtekening aan het einde van een e-mail.

Hoe maak je een handtekening in bat
Hoe maak je een handtekening in bat

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Open de e-mailinstellingen in het Bat-programma en voer vervolgens de handtekeningtekst in die aan het einde van elke brief wordt toegevoegd. Gebruik geen te lange berichten om in te voeren, het is het beste om de nodige informatie over de afzender te verstrekken, die niet is opgenomen in de informatie over u op de mailserver. Houd er rekening mee dat deze actie niet voor elke versie van het programma beschikbaar is.

Stap 2

Als je een handtekening aan het einde van de brief wilt toevoegen en je kunt dit niet doen in de Bat-mailmanager, doe dat dan door naar de mailserver te gaan waar je je mailbox hebt geregistreerd, die je nu gebruikt in het Bat-programma. Deze actie is ook niet voor elk geval mogelijk, het hangt allemaal af van de regels voor het gebruik van de bron. Sommige ondersteunen ook de toevoeging van verschillende attributen voor de tekst, maar het is onwaarschijnlijk dat deze beschikbaar zijn voor weergave in de e-mailclient.

Stap 3

Als je een speciaal element aan de ondertekening van een e-mailbericht wilt toevoegen, doe dat dan in de hoofdtekst van het bericht zelf, met behulp van de verschillende tags waarmee de e-mailclient werkt. Gebruik in dit geval geen grote afbeeldingen voor de handtekening, omdat deze vaak niet aan de ontvanger worden getoond.

Stap 4

Nadat u de handtekening aan het einde van de brief hebt toegevoegd, bekijkt u een voorbeeld van het resulterende e-mailbericht, verzendt u een ondertekend bericht en voert u uw eigen adres in de ontvangersregel in.

Stap 5

Bekijk indien mogelijk het uiterlijk in het Bat-programma, andere mailmanagers en op de server. Dit geldt met name voor het toevoegen van teksten met verschillende kleuren, hellingen aan de berichthandtekening, het toevoegen van afbeeldingen en andere mediabestanden, aangezien in sommige gevallen alleen hun letterlijke betekenis wordt weergegeven. Probeer in ieder geval het onderschrift van je bericht korter en vrijblijvend te houden.

Aanbevolen: