Hoe De Exe-app Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Exe-app Te Verwijderen
Hoe De Exe-app Te Verwijderen

Video: Hoe De Exe-app Te Verwijderen

Video: Hoe De Exe-app Te Verwijderen
Video: Apps verwijderen: Hoe kan ik geheugen vrijmaken op mijn toestel door apps te verwijderen? 2024, Mei
Anonim

Na het installeren van een programma of applicatie begrijp je na een tijdje: het is helemaal niet nodig of heeft zijn doel bereikt. Maar het programma is nog steeds op de computer geïnstalleerd. Daardoor neemt het ruimte in beslag op uw harde schijf. Bij sommige toepassingen kunt u het vereiste programma vanwege incompatibiliteit niet installeren. Hoe verwijder ik een applicatie of exe-programma?

Hoe de exe-app te verwijderen
Hoe de exe-app te verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Gewoonlijk heeft elk programma of elke toepassing een ingebouwd systeem om het te verwijderen, dat wil zeggen "ontkoppelen". In Russische versies is de taak "Verwijderen" of "Verwijderen" geprogrammeerd. Voor elk programma kan deze snelkoppeling anders worden aangeroepen, omdat de ontwikkelaars allemaal anders zijn.

Stap 2

Om de taak te starten, klikt u op de menuknop "Start". Selecteer "Alle programma's" in de lijst die wordt geopend. Dit tabblad staat linksonder. Zoek vervolgens in de lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd en degene die u wilt verwijderen. Bekijk de hele lijst zorgvuldig. U kunt ook op datum navigeren. Onlangs geïnstalleerde programma's verschijnen helemaal onderaan de volledige lijst.

Stap 3

Klik met de linkermuisknop op de map met de naam van het te verwijderen programma. Er wordt een nieuw tabblad geopend met snelkoppelingen naar het programma en de verwijdering ervan. Selecteer Installatie ongedaan maken ("Verwijderen", "Verwijderen") en klik erop. De verwijderingswizard wordt gestart. Volg de aanwijzingen en de exe-toepassing wordt verwijderd. Het duurt een paar seconden tot een paar minuten.

Stap 4

Als de toepassingssoftware niet voorziet in een taak om deze te verwijderen, kunt u een andere methode gebruiken. Ga vanuit het menu Start naar het Configuratiescherm (het staat in de lijst aan de rechterkant). Selecteer in het geopende venster het tabblad "Programma's". U ziet een lijst met programma's en toepassingen die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Stap 5

Zoek degene die u erin wilt verwijderen. Klik erop met de linkermuisknop. Boven de lijst of direct onder de naam van het programma wordt de knop "Verwijderen" actief (er kan zo'n optie "Verwijderen / Wijzigen" zijn). Klik erop. Het verwijderen van het programma is gestart. Nadat het verwijderen is voltooid, kunt u uw computer opnieuw opstarten. Zodra de herstart is voltooid, verdwijnt het programma van de computer.

Aanbevolen: