Hoe Maak Je Twee Computers Van één?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Twee Computers Van één?
Hoe Maak Je Twee Computers Van één?

Video: Hoe Maak Je Twee Computers Van één?

Video: Hoe Maak Je Twee Computers Van één?
Video: Zo bouw je jouw eigen gaming pc 2024, Mei
Anonim

In gezinnen komt het de laatste tijd vaak voor dat er een echte wachtrij staat voor een thuiscomputer. Het is onmogelijk om voor elk gezinslid een vaste computer te kopen - het is vrij duur en ik wil niet echt van een appartement een computerkamer maken. Er is echter een uitweg: je kunt twee computers van één maken en gebruikers kunnen onafhankelijk van elkaar werken. Hier is weinig voor nodig.

Hoe maak je twee computers van één?
Hoe maak je twee computers van één?

instructies:

Stap 1

Om twee computers van één te maken, heb je een extra monitor, toetsenbord en muis nodig. Deze gadgets kunnen goedkoop worden gekocht bij elke bouwmarkt.

Stap 2

U moet een moderne videokaart op uw computer hebben geïnstalleerd die uitvoer naar twee monitoren ondersteunt en twee uitgangen heeft, bijvoorbeeld VGA en DVI. Deze optie is nu beschikbaar voor bijna alle moderne videokaarten, dus dit zou geen probleem moeten zijn.

Stap 3

Nu moet u een speciaal programma aanschaffen waarmee twee gebruikers tegelijkertijd, onafhankelijk van elkaar, aan één systeemeenheid kunnen werken. Het is raadzaam om een betaalde versie van het programma aan te schaffen.

Stap 4

U kunt het ACTEP-programma installeren. Dit is een product van Russische ontwikkelaars. Het programma is al lang op de markt en heeft zich al goed bewezen. De interface is in het Russisch, op internet kun je er veel positieve recensies over vinden.

Stap 5

U kunt ook twee uit één computer maken met het programma Friendly Seats. De site van de ontwikkelaar heeft zelfs een trainingsvideo en een gedetailleerde beschrijving die gebruikers zal helpen de fijne kneepjes van het gepresenteerde softwareproduct te begrijpen.

Stap 6

BetWin is een goed werkend programma, maar het is in strijd met sommige videokaartmodellen. De site van de ontwikkelaar is in het Engels, er is geen Russisch, maar de ondersteuning wordt in het programma zelf aangegeven.

Stap 7

WM-programma - u kunt de volledige versie gratis downloaden, maar het lijkt erop dat de verdere ontwikkeling van het programma is gestopt, dus het ondersteunt geen nieuwe besturingssystemen, alleen WindowsXP. Nu weet je dat het vrij eenvoudig is om van één computer twee computers te maken. Om dit te doen, heb je niet veel geld nodig, maar de wachtrij naar je thuiscomputer zal verdwijnen.

Aanbevolen: