Hoe Mpg Te Comprimeren

Inhoudsopgave:

Hoe Mpg Te Comprimeren
Hoe Mpg Te Comprimeren

Video: Hoe Mpg Te Comprimeren

Video: Hoe Mpg Te Comprimeren
Video: CMF11 - Verkleinen ecologische voetafdruk.mpg 2024, Mei
Anonim

Mpeg is een vrij universeel formaat voor het comprimeren van videobestanden, die verschillende typen heeft: van mpeg1 tot mpeg7. Het kan worden gebruikt voor video-opname, videobewerking voor thuis, tv-uitzendingen, teleconferenties, enzovoort.

Hoe mpg te comprimeren
Hoe mpg te comprimeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - programma voor het converteren van video.

instructies:

Stap 1

Download een programma om video naar mpg te converteren, volg hiervoor de link https://apps.foxtab.com/aviconverter/ en klik vervolgens op de knop Downloaden. Wacht tot het downloaden is voltooid, installeer het programma op uw computer. Om video naar mpg te comprimeren, start u de converter en klikt u op de knop Toevoegen, in het venster dat verschijnt, selecteert u het gewenste bestand, het zal in de lijst met taken verschijnen

Stap 2

Pas de video-instellingen aan. Stel de optie Videokwaliteit in op "Goed" of "Hoog", de kwaliteit van het bestand is hiervan afhankelijk. Selecteer vervolgens een codec om te converteren, selecteer XdiD. Stel in het gedeelte Resolutie de vereiste resolutie van het videobestand in die u wilt krijgen als gevolg van het converteren naar mpg. Stel in het gedeelte Framerate de waarde in voor de "Framesnelheid per seconde".

Stap 3

Ga naar de rechterkolom van het programma om de audiocompressie-instellingen van het videobestand in te stellen op mpg. Selecteer in het gedeelte Audiokwaliteit een goede geluidskwaliteit, stel de waarde in op 128. Stel in het gedeelte Audiocodec de AC3-audiocodec in, deze codec is universeel en wordt op alle spelers afgespeeld.

Stap 4

Stel in het gedeelte Kanalen het vereiste aantal kanalen in, maar als de AC3-codec is geselecteerd, is hun maximumaantal 2 (stereomodus). Stel vervolgens de Sample Rate in op 44100Hz. Als het geluid in het originele bestand niet bij u past, verplaatst u de schuifregelaar Volume omlaag of omhoog. Vink het vakje aan naast De computer afsluiten als u klaar bent om de computer af te sluiten nadat het bestand naar mpg is geconverteerd. Klik vervolgens op Converteren en wacht tot het proces is voltooid.

Stap 5

Installeer het Fvd-suite programma voor het converteren van flv naar mpg formaat op de website van de fabrikant https://www.flashvideodownloader.org/ru/fvd-suite/converter-tab.php. Installeer het programma en voer het uit om het naar mpg-formaat te converteren. Voeg een bestand toe met behulp van de knop Toevoegen, u kunt maximaal 30 bestanden tegelijk converteren

Stap 6

Selecteer mpg-formaat in de optie Converteren naar. Selecteer vervolgens de map waarin het bestand na conversie wordt opgeslagen, klik hiervoor op de knop Bestemming. Gebruik de knop Bladeren om de gewenste map te selecteren. Klik vervolgens op de Start-knop om het proces te starten. Als u klaar bent, verlaat u het programma. Het converteren van video naar mpg is voltooid.

Aanbevolen: